2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 86 پست
خودم شاهد بودم اگ برگردم هزار بار میرم شاهد

چ خوب،واقعا افرادی که داخلش بودن بهتر میتونن نظر بدن،من خودم اطرافیانم کسی نبوده،واقعا هم اصلا نمدونستم شاهد چجور مدرسه ایه،ولی چون نزدیک بهمون هست یکی از همکارام پیشهاد داد که اگه شرایط امتیازی داری بفرست،و اینطور شد که کنجکاو شدم ببینم چجوریه

اطرافیان کسی بوده؟راضین؟

خودم بودم از اول راهنمایی تا اول دبیرستان خیلی از همه نظر خوب بود چه فضاش چه سطح علمی و کادر مدرسه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ خوب،واقعا افرادی که داخلش بودن بهتر میتونن نظر بدن،من خودم اطرافیانم کسی نبوده،واقعا هم اصلا نمدون ...

بله شاهد مدرسه خوبیه عزیزم ان شالله موفقیت دخترتون رو ببینید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

سلام عزیزم شما تو تاپیکم راجب کم خونی کامنت گذاشتی برام تاپیکم و بخاطر یه آدم عوضی قفل کرده کامنت چرت نزاره ببین من هموگلوبینم رو ۷ بود قلوه که گفتید هر روز یکی خوردید قلوه گوسفندی دیگه درسته؟ بعد کبابش میکردین؟ منم فردا برم بخرم سه شیره از کجا میتونم بخرم؟

سلام عزیزم شما تو تاپیکم راجب کم خونی کامنت گذاشتی برام تاپیکم و بخاطر یه آدم عوضی قفل کرده کامنت چر ...

سلام گلم،بله قلوه گوسفندی ،روزی یکی،کباب کن صبح برای صبحانت ولی خشکش نکن،یکم ابدارتر،سه شیره سعی کن خودت اناده کنی،جدا جدا خونگیش بخر،شیره خرما،توت ،انگور،شرکتیا وبیرونیا تقلبین،

درکنارش اگ فردی هسی که آهن دیر جذب بدنت میشه از دکتر بخواه برات امپول اهن تجویز کنه،بگو خوردن قرصش اذیتم میکنه وهموگلوبینم پایینه،امپولش یکم الان گرون شده ولی خوبه واقعا،فقط جاها خاص تزریق میکنن اونم با سرم وکم کم،منظورم کلینیک ها ویا درمانگاه بیمارستاناس

سلام گلم،بله قلوه گوسفندی ،روزی یکی،کباب کن صبح برای صبحانت ولی خشکش نکن،یکم ابدارتر،سه شیره سعی کن ...

ممنون از راهنماییت گلم من باردارم کم خونی گرفتم و خیلی ام کم خون شدم خیلی نگرانم میترسم بلایی سر بچه ام بیاد یا ناقص بشه خدای نکرده😞از فردا میخوام حسابی تغذیه رو رعایت کنم چیزا خوب بخورم 

ممنون از راهنماییت گلم من باردارم کم خونی گرفتم و خیلی ام کم خون شدم خیلی نگرانم میترسم بلایی سر بچه ...

انشالا که بارداری بی خطری واشته باشی،حتماااا پیگیر باش،تا قوای بدنی لازم برای زایمان داشته باشی،تا سلامتی خودتم به خطر نیفته،برای باردار ۷خیلی پایینه،حتما حتما با یه پزشک متخصص درارتباط باش،تا دارو واگ برای بارداریت ضرری نداشته باشه امپول اهنو بهت بده،ببین جدیییی بگیرش،من با هموگلوبین۱۳،بعد زایمان شدم۶،هرچی هموگلوبین پایین تر خوتریزیم شدیدتره،واقعا از ته دل بهترین برات میخوام،ولی شمام جدی بگیر چون بارداری واقعا پایینه

انشالا که بارداری بی خطری واشته باشی،حتماااا پیگیر باش،تا قوای بدنی لازم برای زایمان داشته باشی،تا س ...

ممنون عزیز دلم من تحت نظر متخصص زنان زایمان هستم برای دو هفته دیگه مجدد آزمایش نوشته قرص آهنم و از روزی یکی کرده دو تا آره خیلیییی پایینه کم خونیم شدید نمیدونم چی به سرم میاد استرس همه وجودمو گرفته ماه پیش اینجور نبودم الان آخرای ماه هشتم اینجوری شدم نمیدونم تغذیه ام درست نبوده یا چی😞😞این استرس زهر ماری باید همراه همیشگی زندگی من باشه😞