2777
2789
عنوان

طبیعیه؟

79 بازدید | 17 پست

طبیعیه وقتی ی آدم بد هستش

من بزور تظاهر میکنم باهاش خوبم؟

و هیچ باهاش اوکی نمیشم؟

دختر عمم داشت ب شوخی داداشمو مسخره میکرد منم جوابشو دادم با خنده!

نرماله این رفتار؟

و اینکه غیبت نمیکنم بیشتر میشنوم

آره منم با خنده خنده نصف فامیل قهوه ای میکنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیست. توانایی از خود دفاع کردم یا رک بودن رو نداری. میترسی طرف ازت زده شه یا ناراحت. 

بزن تو دهنش بابا.برات مهم نباشه. هرکی بی احترامی کرد باید جوری رفتار کنی که دیگه تکرار نکنه

آره منم با خنده خنده نصف فامیل قهوه ای میکنم

خیلی حسودن بقرآن‌

هی میگفت فلانی ساکته کار نمیکنه فلان

خب خونه مردم چرا من کار کنم

مامانمم اینام دهن بینن میگفتن پاشو کار کن

من کمک کردم فقد بدم میاد برا مردم کار کنم

تو شخصیتم نیست این بده؟

حس بد میگیرم 

اون آفرینی آفرینی بخاطر تمیز کردن خونه مردمه رو نمیخام

خانوادم هی میگن زشته وگرنه من جوابشو دادم میگن دختراما پررو ان‌ بدم میاد

من گوش نمیدم بهشون. 

دختر خاله م 5 سال ازم کویچک تره. صداش کردم. گفت ها بعد از 4 بار صدا کردن. منم گفتم زهرمار و ها. 

از اون ببعد دیگه میگه بله😂🥰

خیلی حسودن بقرآن‌ هی میگفت فلانی ساکته کار نمیکنه فلان خب خونه مردم چرا من کار کنم مامانمم اینام ...

اصن این زشته ب مهمون بگن پاشو کار کن نباس پا میشدی 

یا مثلا میرفتی ی نمکدون میاوردی رو ب زن عمو یا عموت ب شوخی میگفتی بچه ها خدمات رسانی نمیکنن عمو عیش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بگو‌ اهل غیبت نیستم یا از کسی که داره ازش غیبت میشه دفاع کن

اینو میدونم

مثلا هی میاد میپرسه درس میخونی؟

یا هی از بدی داداشم‌ میگه

خب بیخود میکنه

جوابشو دادم ب بابام گفت من شوخی کردم دخترت جواب داد

اینام کلا دختر ستیزی باهام بحث کردن

اصن این زشته ب مهمون بگن پاشو کار کن نباس پا میشدی  یا مثلا میرفتی ی نمکدون میاوردی رو ب زن عم ...

من دست نزدم

ظرف هم نشستم

مامانم اینا هی میگفتن خونه هم کار نمیکنه

کلا بدم میاد از آدم خود شیرین

چ خانوادم باشن چ بقیه

طبیعیه کارشون نداشته باشم؟

من دست نزدم ظرف هم نشستم مامانم اینا هی میگفتن خونه هم کار نمیکنه کلا بدم میاد از آدم خود شیرین ...

اره 

من گوش نمیدم بهشون.  دختر خاله م 5 سال ازم کویچک تره. صداش کردم. گفت ها بعد از 4 بار صدا کردن. ...

منم محل نمیدم خودشون میان سمتم

ولی در کل نباید اهمیت بدم بهشون

ب هیچکس

خوب باشم برا خدم