2777
2789
عنوان

چطوری اینقدر بعضیا باهوشن

286 بازدید | 15 پست

ما یه فامیل داریم رتبه دو رقمی کنکور کشور بوده ریاضی و.. خلاصه دیروز حرف می‌زدیم که خلاصه کاشف به عمل میایم که دوست مامانم و اون همکلاسی بودن قبلاً 

حدود 30 سال پیش

و این خانومه با اینکه اصلا بعد اون زمان ندیده دوست مامانمو و ارتباطی باهاش نداره شماره خونشون رو کامل حفظ بود (از اون زمان یادش مونده بود )یا میگن تو ماشین مثلا 30۰ تا آهنگ دارن این کامل حفظه که مثلا آهنگ 186 ام چه آهنگیه

من خودم تیزهوشان درس میخونم ولی اصلا اینقدر باهوش نیستم 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حفظیاتشون خوبه 

منم حفظیاتم عالیه 

ولی نه باهوشم نه تیزهوشان درس خوندم 😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یکی از نشانه های هوش بالا داشتن حافظه عالی 

نه بابامن که ضریب هوشیم متوسطه

ولی تقریبا خیلی ازخاطرات واتفاقات دوسالگی به بعدم رویادمه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب هرکسی یه نیمکره از مغزش فعاله. مثلا من حالا اینقدارهم باهوش نیستم ولی میتونم در عرض ده دقیقه صورت ...

جدیی آفرین بهت عالیه واقعا ❤️👏

یعنی به هوش بستگی نداره ؟

آخه ایشون رتبه برتر هم بودن 

نه بابامن که ضریب هوشیم متوسطه ولی تقریبا خیلی ازخاطرات واتفاقات دوسالگی به بعدم رویادمه

شاید فکر میکنین تست دادین؟

منم خیلی از خاطرات یادمه ولی نه با جزییات و اینکه شماره خونه دوست چندین سال پیشم که دیگه ارتباطی نداریم رو کامل یادم مونده باشه 

جدیی آفرین بهت عالیه واقعا ❤️👏 یعنی به هوش بستگی نداره ؟ آخه ایشون رتبه برتر هم بودن 

ممنونم🥰

هوش همون نیمکره چپ مغزه.که مال ایشون بشدت فعاله.البته تلاش و پشتکار هم که خیلی تاثیر داره. 30 درصد هوش و استعداد. 60 درصد تلاش. 10 درصد علاقه 

شاید فکر میکنین تست دادین؟ منم خیلی از خاطرات یادمه ولی نه با جزییات و اینکه شماره خونه دوست چندین ...

آره تست دادم البتهمطمئن نیستم 

من الان شماره خونهی دوست دوران ابتداییم رویادمه 

جایی هم ننوشتم