2777
2789

نمیدونم این چه اخلاقیه داره ۲۴ ساعته زل زده بهم و نگام میکنه 

ینی از دستش دیونه شدم هررررررربار که سرمو برمیگردونم زل زده بهم

باورتون میشه ۲۰ ساله اینطوریه

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدر نگاهاشو بدون معلوم نیست تا کی می‌تونه نگات کنه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

اونکه دست خودش نیست جاتو عوض کن

من خودم بعضی وقتا به دخترم نگاه میکنم و توی ذهنم گذشته رو مرور میکنم خودم متوجه نیستم ولی دخترم میگه چرا اینقدر نگاهم میکنی!!

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

خخخخخ کلا مسن ها زیاد نگاه میکنن .. مثلا من دارم با مامانم حرف میزنم خب طبیعتا نگام میکنه بعد که حرفم تموم میشه و رومو برمیگردونم مشغول کاری میشم دوباره که نگاهم بهش میفته میبینم هنوز داره نگاه میکنه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

شاید از رو دوست داشتن بیش از حده

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
برو اتاق تنهایی چکارش داری پیره

عزیزم من متاهلم ولی هررررموقع میام خونه پدرم یا حتی دوران مجردی هم اینطوری بود

ینی آب میخورم

غذا میخورم

کار میکنم

همیییییشه زل زده بهم برام مشکل عصبی شده

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

من عاشق دخترمم هفت سالشه انقدنگاش میکنم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶