2789

روش باید ملافه بندازیم یا نه ؟

واین که برای بیماری که کنترل ادرار نداره میشه استفاده کرد؟یعنی ادرارش بخوره به تشک برق اینا نمیگیره؟؟؟

روش ملافه بکشین اون حالت پلاستیکه بنده خدا عرق میکنه اگه کنترل ادرار نداره برای زیرش زیر انداز یه بار مصرف از داروخونه بگیرین ولی خیسم بشه مشکلی پیش نمیاد فقط بو میگیره دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روش یه ملافه و یا یه پتوی نازک پهن کنید و دشک محافظ بیمار هم بندازید نه اصلا مشکل برق گرفتگی نداره.

محافظ بیمار چیه ؟

یعنی اگه تو برق باشه اب یا چیزی بریزه رو تشک برق گرفتگی اینا نداره؟

یه پتو مسافرتی یا روتختی نازک بنداز

سوند هم میتونید وصل کنید 

اگه ادرار یا آب بریزه مشکلی پیش نمیاد ایمن هست 

این نوع تخت تو ای سیو هم هست 

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

محافظ بیمار چیه ؟ یعنی اگه تو برق باشه اب یا چیزی بریزه رو تشک برق گرفتگی اینا نداره؟

نه هیچ مشکلی نداره. زیر انداز بیمار برای این که اگه بیمار کنترل ادرار یا خونریزی داره دشک کثیف نشه. اگه بدنشون رو نمی‌تونن حرکت بدن از ماساژ دادن روزانه غافل نشید تا خدایی نکرده زخم بستر نگیرن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
زخم بستر گرفته دیگه😢

خیلی مراقبت کنید. یه ملافه رو چهار لا کنیدطور کی دو طرف تخت آویزون باشه و زیر بدنش بذارید جوری که بالا تنه روی ملافه باشه و به کمک اون ملافه پهلو به پهلوش کنید تا بدنش هوا بخوره و فشار کمتری هم به کمرتون بیاد برای جابه‌جایی از اون ملافه استفاده کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.