2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم گفت خونه دارم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 59 پست
خوشبخت باشید  حالا من فکر کردم مثل خودم آلرژی داری میخوای بدونی کنار پنجره درخت نباشه که الرژی ...

من بهار عطسه وابریزش دارم ولی دقیقا نمیدونم ب چه گل و گیاهب حساسیت دارم

دقیقا ۵۹ 😁

چقد خوشحالم ک جلو خونتون درخت کاج نیست،از کاج متنفرم،خیلی زشته همسایع ما یدونه داره ۶متر رفته بالا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی شما شاغلی خوب الان متزل هستی

بله شاغلم ولی دیروز و امروز رو مرخصی گرفتم. چون من ۵ الی ۸ فروردین رو سر کار رفتم🥺 بجاش این دو روز رو مرخصی گرفتم که بتونم جبران کنم 😁

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
همیشه شاد باشید ❤️🧿🧿🧿🧿🧿

ممنونم از کلام قشنگ و دعای خیرت عزیزم ❤

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
خوشبخت باشید  حالا من فکر کردم مثل خودم آلرژی داری میخوای بدونی کنار پنجره درخت نباشه که الرژی ...

عزیزم 😍 خواهر من دقیقا عین شماست و مخصوصا اواخر اسفند و اوایل بهار خیلی اذیت میشه. درکت می کنم! 

من بهار عطسه وابریزش دارم ولی دقیقا نمیدونم ب چه گل و گیاهب حساسیت دارم

من همیشه الرژی دارم اوجش وقتیه که تابستون علفا خشک میشن به درخت چنار به خاک به تخم علف و اکثر گل ها 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اووو خدا چه طبعی  داریدختر💗😌😌😌😘😍

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ممنونم عزیزم من معتقدم یک چیز ملت ها رو نجات خواهد داد: ناسیونالیسم!

اما به نظر من نجات آدم ها وقتی هست که مرزها برداشته بشه. همه مثل فرزند، خواهر برادر، پدر و مادر من باشن. عشق به تمام هستی و جهان. در رد اشک سرخ پوستها در کوچ اجباری ردی از اشک همه باشه و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست