2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم گفت خونه دارم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 59 پست
ساچی واووو😍😍👌🏻منم عاااشق گل و گیاهم بشددددت جوری ک ی اتاق خواب رو مختص گل و .. کردم صبحا ک میرم ...

ای جانم درست عین من

منم چند تا گل تو خونه ام دارم همه شون دخترامن و همه شون اسم دارن بهشون محبت می کنم و باهاشون حرف میزنم 😍

دخترای من : یلدا، گندم، ماهور، ترمه و ترنج که دوقلو هستن و گیسو ! 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
سلام همشهری ❤️💙

👍✌😘

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله هرجا هستید خوش باشید گلم،،😉🥰

ممنونم از کلام زیبا و دعای قشنگت عزیزم ❤

اتاق من هم رو به پنجره است

واااای خدایا 😍😍😍😍😍

چقدر قشنگه عزیزم ! معرکه است😍😍😍

ای جانم درست عین من منم چند تا گل تو خونه ام دارم همه شون دخترامن و همه شون اسم دارن بهشون محبت می ...

اره گلم حالا حدا از اتاق داخل سالن پذیراییم هم چهارتا گل دارم سه تاش از اینا ک پایه های طلایی کوچیک بزرگ و متوسط داره یکیش هم ک گذاشتم پیش تلویزیون من حتی بوسشون هم میکنم🤭😂😁شوهرم میخنده میگه دیوونه ایی بخداا میگم ک نخیر اینا عین بچه های نداشتم میمونن بعدشم من هیشکیو ندارم ک باهاشون صحبت کنم بجاش این گلهای زیبارو دارم ک هر روز نگاشون میکنم هورمون شادی در من ترشح میشه تا کل شب خوشحال و شادم😊😍

خوشبخت بشی گلم سورپرایزمون کردی گفتم الان  میخوای بگی همش دروغ بودو خونه نداشت واین جور چیزا

توی نی نی سایت یه جورایی همه مون شرطی شدیم که تاپیک منفی و دارک بخونیم!من بارها شده که از ته دلم آرزو کردم یه روزی برسه که اکثر تاپیکا حس و حال خوبی داشته باشه. اون روز، روزیه که حال همه مون خوبه ❤😍

الهی فقط تو این خونه خوشی کنید

ممنونم عزیزم ، مرسی از قلب پاک و دعای خیرت ❤😘

اره گلم حالا حدا از اتاق داخل سالن پذیراییم هم چهارتا گل دارم سه تاش از اینا ک پایه های طلایی ...

من حسم بهت اینه که یه خانم لطیف و خوش ذوقی 😍 حس خوبی ازت گرفتم عزیزم ❤

من حسم بهت اینه که یه خانم لطیف و خوش ذوقی 😍 حس خوبی ازت گرفتم عزیزم ❤

قربونت برم عزیزدلم مهربونی از خودته ک تصوزت از من اینه😉🥰منم از خودت و خورشید خانوم قشنگت انرژی گرفتم مرسی ازت🤩🥰

حالا یواشکی میگم که دل درخت کاج نشکنه 😂 ولی طفلکی کاج درخت خوشگلی نیست! یه رنگ سبز سرد و بی روح دار ...

بعد میگن همه خشگلن

واقعیت اینه ک بعضیا خشگلن،بعضیام نه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزبزم دکتر رفتی قرض میده ها

آره دکتر که زیاد رفتم قرص و اسپری میدن ولی متاسفانه یا خوشبختانه من زیاد دارو نمیخورم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واقعیت اینه که منم چند سال پیش دقیقا هم نظر و هم عقیده با شما بودم، اما اینکه بعد از هم اتاقی شدن با ...

بله هر کس دید خودش رو داره.من اعتقادم این هست یکی از دلایل پیشرفت نکردن آدم ها همین مرزها بوده. در نهایت مرزها از بین میرن. به نظرم آخر دنیا و دنیای زیبا همینه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست