2777
2789
عنوان

بد رفتاری با دختر ۸ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنترل اعصاب مهنه این بیچاره به جایی بچه گی مادرگی کرده خوب افسرده شده

اگه کنترل شدنی بود ک همه بلدن خودشون ..‌ شما هیچ درک و فهمی از افسردگی نداری ..‌ افسردگی فقط تحت نظر دکتر خوب و با خوردن چند دوره دارو درمان میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
والا منم ک ۳۳ سالمه صبحی بچمو با گریه و کتک فرستادم مدرسه مغزمو خورده بود ی پس کله ای زدم بهش بعدشم ...

مدرسه نمیرفت امروز بهتر نبود تا اینکه یه خاطره بد از مادرش برای همیشه واسش بمونه؟ اگه واقعا حس میکنی نمیتونی خودتو کنترل کنی حتما مشاوره بگیر. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا منم ک ۳۳ سالمه صبحی بچمو با گریه و کتک فرستادم مدرسه مغزمو خورده بود ی پس کله ای زدم بهش بعدشم ...

دیگه الان ک خود معلما گفتن نیاین چرا بچه رو از درس زده میکنیشروع سال تحصیلی رو از شنبه گفتن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بارداری؟   شربت گلاب بخور  داخل چاییت گل محمدی وگل بهارنارنج بنداز  

اره ۳۲ هفته هستم .. این چیزا ضرر نداره تو بارداری؟؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
گلاب وگل محمدی  زایمان زودرس میاره

واقعا؟ 

پس با دکترش مشورت کنه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
مدرسه نمیرفت امروز بهتر نبود تا اینکه یه خاطره بد از مادرش برای همیشه واسش بمونه؟ اگه واقعا حس میکنی ...

ن بهتر نبود خاطره ماهم ب خودمون مربوطه ن شما

ببین من از زندگی دوستم خبر دارم واقعا کودکی بدی داشته 

خب پس دیگه واجبه درمان بشه. اون بچه گناهی نداره. حقشه توی خانواده گرم و صمیمی رشد کنه نه با یه مادر بیمار که عقده های دوران کودکیشو سر بچه اش خالی میکنه. هر دردیش که باشه باید مسئولیت رفتارشو به عهده بگیره. مریض هستم و ناراحتم و دست خودم نبود و... اینا همه توجیهه

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷