2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون این حرفو بزنه در جوابش چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
تو به چشم برده نگاه کنی زندگی سخت میشه برات.با زبون خوش باید حرف زد.بعدشم هیچ کاری مهمتر از آرامش آد ...

چقدر تو شوهر دوستی 😐😂فکرای بدی به ذهنم رسید ووی

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر عملی عکس العملی داره  خوشم میاد سوار بشم چیه والا با دوست پسر هم نمیشه اینجوری حذف زد چه بر ...

خبرش غیرت برا چیمه زده علت نفسمو نابود کرده دو کلام نمیتونم گپ بزنم اینم واسه بچم بودم ببرمش کلاس بخدا اگ بچه نداشتم بک ثانیه نمیموندم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مگه میگفت با چی بری ؟؟؟ مگه تاکسی چ عیبی داره ؟؟ من خیلی بی ادبم یه حرفی میگفتم شرمیشد

من بدبختم خیلی ک اینجوری ب سرم میود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه ما زنها برده ایم به حرف مردا گوش بدیم ؟

شما داری با یک نفر زندگی میکنی نرفتی جنگ 

دونفر باهم توافق میکنن وقتی شوهرش از تاکسی خوشش نمیاد اسنپ میگیره و میره 

زندگی میدون جنگ نیست سر هر چیز مزخرفی بخوای دعوا راه بندازی و لج کنی 

بااین افکار هیچوقت ازدواج نکن چون به جای زندگی کردن میخوای فقط دعوا کنی 

خوب بچمومیخوام ببرم کلاس .تو خونه همش گوشیه میخواستم ببرم کلاس ورزشی چیزی

منم قبلا عین تو بودم الان دیگه بیخیال شدم.زیاد ب بچه فکر کنی میگه مادرش حواسش بهش هست باید بعضی از مسئولیت ها رو بندازی گردنش

تو به چشم برده نگاه کنی زندگی سخت میشه برات.با زبون خوش باید حرف زد.بعدشم هیچ کاری مهمتر از آرامش آد ...

باید بهش دروغ بگم این ک تا غروب نمیاد میرم کارمو میکنم بهشم نمیگم وقتی برگرده آب از آب تکون نخورد۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما داری با یک نفر زندگی میکنی نرفتی جنگ  دونفر باهم توافق میکنن وقتی شوهرش از تاکسی خوشش نمیا ...

دهه شصتی هستی ؟

چون این دهه خیلی شوهر دوستن اکثرا هم خیانت میبینن ها ولی به خودشون ارزش نمیدن

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
چقدر تو شوهر دوستی 😐😂فکرای بدی به ذهنم رسید ووی

تو روش بله میگم ولی بعدش با زبون خودش کاری رو ک میخاستم میکنم نمیفهمه از کجا خرده😅ب زبان ساده خرش میکنم.این مردا رو باید خرکنی سوارشون بشی کارایی دیگه ندارن

شما داری با یک نفر زندگی میکنی نرفتی جنگ  دونفر باهم توافق میکنن وقتی شوهرش از تاکسی خوشش نمیا ...

خب یه سوال  اگه خانوم به آقا میگف نرو سوار تاکسی نشو همینقدر ب خانم حق میدادی بگی اره آقا باید بگه چشم و ب حرف خانومش گوش کنه .