2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون این حرفو بزنه در جوابش چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
شما داری با یک نفر زندگی میکنی نرفتی جنگ  دونفر باهم توافق میکنن وقتی شوهرش از تاکسی خوشش نمیا ...

منظرم اصلا اسنپ بود 

کلا بدش میاد بد دله میگه فقط حق داری با من بری و بیای وقتی سر کار باشه من چیکار کنم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روش بله میگم ولی بعدش با زبون خودش کاری رو ک میخاستم میکنم نمیفهمه از کجا خرده😅ب زبان ساده خرش م ...

چرا همش باید ما بگیم بله؟

البته اینکه مردارو باید خر کرد سوارشون شد خیلی به جاست

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
دهه شصتی هستی ؟ چون این دهه خیلی شوهر دوستن اکثرا هم خیانت میبینن ها ولی به خودشون ارزش نمیدن

هیچ  ربطی ب دهه ۶۰ و ۷۰  و این چرت و پرتا نداره . چیه جدیدا مد کردین هرجی رو ب دهه ربط میدین 

دهه شصتی هستی ؟ چون این دهه خیلی شوهر دوستن اکثرا هم خیانت میبینن ها ولی به خودشون ارزش نمیدن

نه دهه 60 نیستم 

خیانتم ندیدم زندگی خیلی خوبی هم دارم 

فقط فهمیدم اگه میخوای زندگی کنی باید با طرف مقابلت به توافق برسی 

تا وقتی خروس جنگی درونت بیداره به متاهل شدن نباید فکر کنی ...

وفتی با زبون ادمیزاد با شوهرت حرف بزنی جواب ادمیزادی هم میگیری...

زندگی جنگل ک نیست بی قانون باشه 

قانون هر خونه ای هم زن و شوهر مشخص میکنن باهم ...

چون نهایت بی سیاستیه پس طنازی و عشوه و اینا برای کی هست  مردا رو باید با زبون گول زد چه شوهر ...

میخام دوس پسرم خر نشه صدسال.  همین مونده مواظب باشم آقا از گل نازک تر بهش نگم مبادا بهش بر بخوره  خب بر بخوره 

بچمو میخواستم کلاسی ببرم تو خونه خیلی تنهاست واقعا عصبی شدا

خب ضروری بوده پس باید یا خودش میومد یا اسنپ یا تاکسی میگرفتی. منطقی برخورد نکرده شوهرت، نمیشه که با تاکسی نرفت و نشست تو خونه چون اون نمی تونسته بیاد ببره شما رو. بی ادبانه حرف زده. شایدم از یه چیزی عصبی بوده حرف دهنشو نفهمیده چی گفته.

خب یه سوال  اگه خانوم به آقا میگف نرو سوار تاکسی نشو همینقدر ب خانم حق میدادی بگی اره آقا باید ...

اررررره یعنی شما هیچ محدودیتی برای شوهرتون فکر میکنید نباید داشته باشین؟ یا اگه بگین اون میگه ن من مردم ؟؟؟زندگی توافقه هم برای زن هم برای مرد...

چون نون بیار هست فک میکنن کلفتشونیم.من جلوش میگم چشم پشت سرش میرینم هیکلش

به همون خاطر الان هفده سالمه دنبال اینم خودم مستقل شم و پول بیارم در ضمن شما ها نون بیار خونتون مرده ما خودمون درآمد خواهیم داشت که مجبور نشیم به نری بگیم بله چشم 😉

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
منظرم اصلا اسنپ بود  کلا بدش میاد بد دله میگه فقط حق داری با من بری و بیای وقتی سر کار باشه من ...

همینو بگو 

بگو اوکی من نمیرم ولی وقتی نیستی یه اژانس بانوان میگیرم و میرم به کارم میرسم

یا تاکسی شخصی بگیر اون بیاد دنبالم

یا برام ماشین بخر خودم برم

یا ماشین خودتو بزار خونه من کارمو انجام بدم...

وقتی به ادمی ک به قول خودت  بد دل هست میگی دوس دارم برم معلومه صد برابر محدودت میکنه