2777
2789
عنوان

خانمای تبریز و حومه ی لحظه بیایین

71 بازدید | 3 پست

سلام خانما شبتون بخیر 

من چند سالیه کهیر خیلی شدید و وحشتناک دارم یعنی ببینید جا میخورید چطور تحمل میکنم هزار تا دکتر ازمایش  رفتم  واکسن امپول زدم فایده نداشت 

ولی تازگیا دکترا تشخیص دادن از مشکل معدمه 

ممنون میشم ی دکتر معده و گوارش  معروف و خیلی عااالی  ت تبریز بگین تا درمان شه مشکلم 

چن تا نکته و روش طب سنتی بگم‌انجام‌بده

۴قاشق روغن زیتون خوراکی اصل،دو قاشق عسل مرغوب و یه قاشق سرکه انگور طبیعی رو قاطی میکنی ۴۰ شب میخوری

اولش قاشق چایچخوری استفاده کن بعد کم کم مرباخوری و بعد غذاخوری.روزهای اولش حالت بد میشه چون معده تو پاکسازی میکنه شاید استفراغ و حالت تهوع داشته باشی جوردی نداره انجام بده

گوحه فرنگی و کاکائو و ادویه های تند و گرم رو کلا از رژیم غذاییت بذار کنار

چن تا نکته و روش طب سنتی بگم‌انجام‌بده ۴قاشق روغن زیتون خوراکی اصل،دو قاشق عسل مرغوب و یه قاشق سرکه ...

اینارو امتحان کردم حتی طب سنتی هم پیش پروفسور قدیری رفتم ولی از لحاظ پزشکی زودتر درمان میشه و نتیجه میشه گرفت 

فقط ی دکتر خوب ت تبریز نمیشناسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو امتحان کردم حتی طب سنتی هم پیش پروفسور قدیری رفتم ولی از لحاظ پزشکی زودتر درمان میشه و نتیجه ...

متخصص داخلی دکتر گوگانی رو میشناختم انگار دیگه ویزیت نمیکنه

راه حلهای طب سنتی همیشگیه

و درمان طب سنتی که انجام دادین اونی که من گفتم نبوده قطعا