2777
2789
عنوان

مدرک پیام نور معتبره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 54 پست
😍😍😍وای ک بمونین برای هم چقدر تو منو مشتاق کردی دختر  خدا عوض تو و همسرتو بده

قربونت برم عزیزدلم 😍 الهی که خوشبخت باشی 

میگه چون روز به روز اقتصاد در حال پیشرفت هست با رشته مدیریت مالی به راحتی میتونی وارد بازار اقتصاد بشی و همه چیو تحلیل کنی کلی ازش پول در بیاری 

مثلا دوست همسرم رشته ش مدیریت مالی بوده قبل از عید به ما گفت طلا بخرید تحلیل هامون میگه طلا گرون میشه 

ما هم سریع رفتیم خریدیم 

تحلیل های بنیادی خیلی مهم و با ارزشن که میتونی قشنگ یاد بگیری حتی شرکت های دیگه استخدام بشی 

مثلا سازمان بورس الان به بعضی از کارکنان که تحلیل میکنن و خانوم هم بینشون هست ماهانه 30 الی 40 میلیون حقوق میده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه فقط قبولم کنن خواهش میکنم ازت بعدا واسه انتخاب واحد هم کمکم باش

حتما عزیزدلم نگران نباش راحت قبول میشی منم کمکت میکنم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

کلا آدم اگه دانشگاه های دولتی تهران رو نیاورد دیگه هر دانشگاهی بره خیلی فرقی نداره، چون نه تو خود ایران اهمیت میدن به دانشگاه و نه برای مهاجرت و چیزای دیگه

تهران رو هم برای این میگم چون پایتخت هست و بیشتر از شهرستان بهش اهمیت میدن از نظر علمی و غیره

تو بانک هم میشه استخدام شد با این رشته؟

آره عزیزم قطعا میشه 

مدیریت مالی ، حسابداری و اینجور رشته ها خوراک استخدامی بانک هست 

سلام عزیزم، میتونم راجب دانشگاه پیام نور ازتون سوال بپرسم؟ 

سلام گلم بله حتما 🌹