2777
2789
عنوان

مدرک پیام نور معتبره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 54 پست
آره عزیزم پیوسته بهتره زودتر تموم میشه هروقت ثبت نام کردی به من پیام بده توی انتخاب واحد کمکت کنم&n ...

وای فدات بشم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

یکی نیست درست راهنماییم کنه

هیشکی هیچی بلد نیس انگاری

عزیزم من کی میتونم ثبت نام کنم؟همون مهر ماه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فدات بشم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده یکی نیست درست راهنماییم کنه هیشکی هیچی بلد نیس انگار ...

خدا نکنه گلم 😘 

نههههه مهر دیره ، معمولا از تیر شروع میشه ثبت نام  

کانالشو واست می‌فرستم عضو شو همه اخبار پیام نور رو میذاره

مثلا میگه شروع ثبت نام برای ورودی های جدید از این تاریخ تا فلان تاریخ هست 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
😍😍😍وای ک چقدر ماهین الهی تو این شب عزیز هر چی از خدا میخوایین بهتون بده

بالا بالا ها ببینمت خانم مهندس❤️

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
اره عزیزم پیام نور کلا پیوسته س  و فراگیر بدون کنکور  برو شروع کن موفق باشی  فقط ل ...

من همون قصدم این بود ک خودم غیر حضوری تو خونه بخونم

عزیزم من دیپلم ریاضی دارم با معدل ۱۵....

برام مشکلی ک ایجاد نمیکنه؟

و اینکه بنظرت کتاب هاش هزینه اش چقدر میشه

من همون قصدم این بود ک خودم غیر حضوری تو خونه بخونم عزیزم من دیپلم ریاضی دارم با معدل ۱۵.... برام ...

ن عزیزم معدلت خوبه

کتابارو میتونی دست دوم بخری از کتابفروشیا بصرفه تره تر تمیزم هستن هر ترم تقریبا ۷ یا ۸ عنوان درس داری میشه ۸ کتاب

مهم خوب خوندن خودته 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
من پیام نور بودم رشته مدیریت دوران کرونا که پشت لپ تاپ نشتیم گفتن این دانشگاهه طویله ای بیش نیست به ...

😍😍وای چه خوب عزیزم 

گلم رشته ات مدیریت چی هستش؟

و اینکه لیسانس داری یا فوق لیسانس ک استخدام بانک شدی؟

ن عزیزم معدلت خوبه کتابارو میتونی دست دوم بخری از کتابفروشیا بصرفه تره تر تمیزم هستن هر ترم تقریبا ...

وای خدایا 

به قران ب این شب عزیز قسم میخورم موفق بشم❣❣❣

خیلیییی ازت ممنونم 

حالا بنظرت رشته مدیریت مالی چطوره؟

قربونت گلم 😘😘❤️ 

همسرم استاد دانشگاهه میگه عااااالیه کلی چیزا میتونی در کنارش یاد بگیری و از این طریق یه کار عالی و پر درآمد داشته باشی 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
وای خدایا  به قران ب این شب عزیز قسم میخورم موفق بشم❣❣❣ خیلیییی ازت ممنونم

قطعا میشی 

کانال پیام نور تو تلگرام سرچ کن pdf اکثر کتابارو داره

قربونت گلم 😘😘❤️  همسرم استاد دانشگاهه میگه عااااالیه کلی چیزا میتونی در کنارش یاد بگیری و از ...

😍😍😍وای ک بمونین برای هم

چقدر تو منو مشتاق کردی دختر 

خدا عوض تو و همسرتو بده