2777
2789

من دوهفتس باهاش چت کردم دوسشم دارم اونم میگف دوستم داره با اینکه یبار دیلیت چت زد ولی دوباره اومد اینبار باز بحثمون شد ی حرف خیلی بدی زد منم مجبور شدم بلاکش کنم اونم بلاک کرد 

الان دیدم دیشب بیوشو عوض کرده یه متنی راجب من نوشته ولی هنوز آنبلاکم نکرده 

بنظرتون چجوری میشه برگرده؟ حتی شمارمم نداره ینی اصلا شدنیه یا من اینجوری فک میکنم 

کسی تجربه ای داره ؟

من تجربع کردم😂هیییی کات کردیم دوباره برگشتیم تو بیو هی حرف میزدیم و.....  ولی بالاخره یکی خست ...

الان چی شد اصلا رفتید تو رابطه؟کدومتون خسته شدید؟😂

آخه شماره همم نداریم من حوصله این بازیارمم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی شد اصلا رفتید تو رابطه؟کدومتون خسته شدید؟😂 آخه شماره همم نداریم من حوصله این بازیارمم ندار ...

اره اولش مثل همین ک تو گقتی بود بعد اومد پیام داد ک دوستت دارمو فلان رفتیم تو رابطه 

بعد چن ماه هی کات دوباره برگشت تاااا یک ساال 

الانم چن وقت پیش من خودم کات کردم خسته شدم گفتم بدرد هم نمیخوریم

معلم کوچولو ها👩‍🏫
اون آنبلاک کرد اول یا تو؟ میخام انبلاکش کنم میترسم فک کنه خودمو کوچیک کردم براش

اون بدبخت اصلا بلاک نمیکرد😂😂😂من بلاک میکردم 

تو کار حذف دو طرفه بودیم ما بیشتر🤣

معلم کوچولو ها👩‍🏫
بلاک کرده وللش آنبلاک نکن  غرورتو له نکن

چون موقع دعوا بود داشت تایپ میکرد منم بلاکش کردم اونم کرد 

الان بهش پیام دادم با ی اکانت دیگ برگشتم جوابشو دادم تو دلم مونده بود بعدش بلاکش کردم با همون اکانت فیک

الان دیدم آنبلاکم کرده 

ولی پیامی ک دادم بهش گفتم تا ابد بلاکی 

الان‌نمیدونم چیکار کنم ولی آنبلاکش نمیکنم غرور مهمتره 

گیج شدم😭