2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعا بگو هم کوتاه باشه هن ثوابش زیاد باشه واسه امشب

مرسی

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

واي خدا خيرت بده از سر شب هزار تا تايپيك زدم احدي نيومد 

ختم گذاشتم متن ختم طريقه انجامش اينه 

هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد

شبي تا تموم شد ٣-٤دقيقه از نيمه شب شرعي گذشته بود 

فردا بايد از نو ختم رو شروع كنم يا ادامه بدم ختممو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اگه ارضا بشی حتما بایددغسل کنی؟ نماز روزه قبوله؟

بله باید غسل کنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
یه دعا بگو هم کوتاه باشه هن ثوابش زیاد باشه واسه امشب مرسی

نماز شب قدر رو بخون 

در خبر هست وقتی نماز رو بخونی هنوز از جان بلند نشدی خودت و پدر و مادرت رو خدا آمرزیده 

دوست داشتی برات بنویسم چطوریه 

بهترین دعا دعایی است که از ته دلت به زبانت بیاد 

اللهم عجل لولیک الفرج
میخوام ندن😑

من اصلا می خوام برم جهنم

آخه تو بهشت راحت نیستم

میخوای دراز بکشی ، حضرت فاطمه اون وره

می خوای شلوارک بپوشی ، حضرت محمد این وره

همون جهنم پیش دوستام راحتم ، تازه جنیفر و هایده و ساسی هم هستن اونجا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻