2777
2789
عنوان

پدرم میگه هرچی میکشم سر توعه

226 بازدید | 18 پست

فقط بخاطر این که سه تومن شهریه مو اون داد 🥲

خودم کار میکنم خرج خودمو مادرمو منو خواهرم میدیم

فقط بخاطر این که سه تومن از شهرمو داده و امروزم فقط پونصد تومن ازش خواستم چون توی این کارتم پولنبود بهمگفت تازه سهتومن دادم منمگفتم نمیخوام اصلا بی احترامی نکردم بهم میگه تو همیشه نحس بودی هرچی میکشیم سر توعه همیشه همین بوده همچی سر من میشکنه هیچوقت دوسم نداشت فقط همچیو مینداخت گردنم باور کنید تا الان یدونه لباس برام نخریده هیچوقت به روش نیاوردم چون درکش کردم ولی اون چون یکبار بهش رو انداختم دلمو شکست شکممو سیر کرده دستش درد نکنه ولی اخه من باهاش چیکار کردم که انقد از من بدش میاد 😔فقط برای این که بهش گفتم نمیخوام پولو بهممیگه بی احترامی کردی بهم ولی اون که سر دوقرون پول اینطوری دلمو میکشونه چی؟

مگه من چند سالمه؟ از ۱۸ سالگی حتی گوشیتو دستمو خودم گرفتم با کمک خواهرم ولی خیلی درد داره یه پدر سرکوفت بزنه بابت چیزی که اصلا ارزشی نداره و دل بچشو اینطوری بشکونه چطوری برای مردم میتونن خوب باشن ولی برای خانوادشون دشمن

چشم نداره ببینه چیزی برای خودم میگیرم به خودم میرسم با پول خودم

دلم میخواد زودتر خدا نجاتم بده تا بلایی سر خودم نیاوردم بخاطر مادرم تحملکردم لطفا برام دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عب نداره عزیزم ناراحت نباش فشار اقتصادی روشه همه الان اینن چی کنیم حرف هم می زنیم میشیم اغتشاشگر

همیشه همین بوده از جوونی مادرمو انقد عذاب داده الانم بخاطر مادرم هیچی نمیگم

بعضی خانواده ها اینطورین، منم از ۱۹ سالگی که رفتم دانشگاه فرهنگیان پولی از پدر مادرم نگرفتم، خرج تحصیلم و جهیزیه ام و خریدهای عقدمو خودم دادم، مادرم اینا ۴ سال پیش سر عقدم ۷ تومن خرج کردند اونم نه یک دفعه بلکه تو طول یکسال، اونم مثلا ۲ تومنش گذاشتن رو کادو بقیه اش هزینه این شد که دوبار خانواده شوهرمو دعوت کردند، مادرم میومد و میرفت و میگفت تو ما رو فقیر کردی از وقتی تو رو شوهر دادیم فقیر شدیم، انقدر عذابم داد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بعضی خانواده ها اینطورین، منم از ۱۹ سالگی که رفتم دانشگاه فرهنگیان پولی از پدر مادرم نگرفتم، خرج تحص ...

درک نمیکنم چطوری بچه ای که خودشون اوردن رو خودشونم گردننمیگیرن

خدا به چه کسایی بچه میده