2777
2789
عنوان

سوال دینی بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
واي خدا خيرت بده از سر شب هزار تا تايپيك زدم احدي نيومد  ختم گذاشتم متن ختم طريقه انجامش اينه& ...

اسي اگه نميدوني بهم بگو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي خدا خيرت بده از سر شب هزار تا تايپيك زدم احدي نيومد  ختم گذاشتم متن ختم طريقه انجامش اينه& ...

شما ختم رو تموم کن 

اما اینو بدون هر کاری که می‌کنی اگر خالصا برای رضای خدا انجام بدی نه برام مزد خدا به حاجات بیشتر توجه می‌کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
شما ختم رو تموم کن  اما اینو بدون هر کاری که می‌کنی اگر خالصا برای رضای خدا انجام بدی نه برام ...

ممنون 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

توروخدا کمک م کنید 

.بینید حدود ۲۱ماه داره میگذره 

ومن ۱۳ نزدیک به ۱۵سالم بود 

رفتیم ی تولد و بعد که تموم شد ی گوشی گم شده بوده و صاحب تولده بعد روز تولد ای جلو مامیگفت و اینا که گذشت. و  من خاک برسر. الکی رفتم به خالم ومامانم گفت اون (همون که گوشیش گم شده بود نوکیا ) گفته فقط فلانی تو اتاقه  بوده 

و بعد خالم گفت وا اگه بفهمه جرش میده درموردش این حرف و زده فلانی اصلا نگاه به اینا می‌کنه !!!!

آقا حالا ۲۱ماه گذشت ونه به گوش اون رسیده و فک کنم هم فراموش کردند. 

چکار کنم برم حقیقتو بگم یا فقط استغفار کافیه میتونم به جاش دعاش کنم