2777
2789

بنا بر دلایلی دکترش گفت ۱۸ ماهگی از شیر بگیرم 

امشب شب اوله لطفا دعا کنید راحت باشه براش خیلی بهم وابستس 

لایک کنید براتون صلوات میفرستم ❤️

تجربه ای هم دارید بگید ممنون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچمو ۱۰ ماهگی گرفتم بچه کوچیک خیلی سخته همزمان با دندونش هم بود

بمیرم بچم اذیت شد

شب چندبار نازش کن اون میخواد مطمئن بشه کنارشی

نزدیکش بخواب یا یه روسری یا لباس از خودتو کنارش بزار تا بوی تو رو حس کنه

دردش واسه ما مادرا بیش تر از بچه هاست

خدا به جفتتون کمک کنه ان شاءالله 

الهم عجل لولیک الفرج

سوره بروج مدام بخون فوت کن بهش ...

منم دخترمو تازه از شیر گرفتم ...حدود یک هفته کامل قطع کردم ،کم کم قطع کردم کمتر اذیت شدیم جفتمون...

پیشنهاد من اینه چند شب تو خواب بهش شیر بدی ...

بعدم که کامل قطع کردی شب سوم یا چهارم بازم تو خواب برای بار آخر بهش شیر بدی که سی‌نت کامل خالی بشه اذیت نشی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
ی دفعه از شیر گرفتن بدترین نوع قطع شیره زود گرفتن هم بدتر

یدفعه نگرفتم با روش ۴*۴ دکتر ظریفی پیش رفتم چون دکترش گفت باید سریع بگیرم و ۲ هفته بعد از مصرف دارو مجدد آزمایش بده 

ولی قطع شیر قبل از خوابش  که آخرین مرحله و چون بچه ی من عادت داره با شیر می‌خوابه سخت‌ترین قسمته برامون 

و امشب اولین شبیه که در طول روز اصلا شیر نخورده و وعده ی قبل از خوابشو قطع کردم

ای خدا  پس چی بخوره بچه؟ غذا فقط؟ اون سرلاک و کمک غذائیا چی؟

الان ۱۸ ماهشه و تقریبا همه چی میخوره 

تو این دو هفته عدسی آبگوشت سوپ میان وعده های مقوی و این چیزارو بیشتر دادم بهش 

سوره بروج مدام بخون فوت کن بهش ... منم دخترمو تازه از شیر گرفتم ...حدود یک هفته کامل قطع کردم ،کم ک ...

عزمزمه سلامت باشید الهی❤️

منم تدریجی گرفتم ولی چون عادت داشت با شید بخوابه قطع شیر قبل خوابش سخته که از امشب شروع کردم 

چشم حتما میخونم مرسی

چشمتون بی بلا.ان شالله این دوری براش آسون باشه و بهانه نگیره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...