2777
2789
عنوان

ميشه تو اين شب عزيز فقط٤٠نفرتون

66 بازدید | 13 پست

برام دعا كنه فقط يه صلوات بفرسته تا شوهرم ب راه راست هدايت بشه اخلاقاش درست بشه يا خدا منو بكشه ديگه راحت بشم خسته شدم خدااااا😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭منم براتون ميفرستم حاجت روا بشيد همگي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

سلام خواهر فرستادم برات التماس دعا

برای ازدواج موفق آرمان

شغل سعید و ارمغان

سلامتی و عاقبت بخیری سورنا و لیلا و بهزاد

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله سرش به سنگ بخوره باهم باخوشی زندگی کنید. 

واسه منم دعاکن شوهرم راضی بشه بچه دوم بیارم. زندگی درست شدنش در گرو بچه دومه. دعاکن واسم .ان شالله خودتم حاجت روا بشی. بقیه هم منه حقیررو دعا کنید.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

۳تاصلوات فرستادم انشاالله آرامش به زندگیت برگرده

شما هم لطفا اگ تونستید برای سلامتی بچه هام دعا کنید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام خواهر فرستادم برات التماس دعا برای ازدواج موفق آرمان شغل سعید و ارمغان سلامتی و عاقبت بخیری ...

مرسي خير ببيني منم دعا كردم ان شاالله همگيشون حاجت روا بشن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ان‌شاالله به حق امشب گره از مشکلات پدرت باز بشه و گرفتاریهات برطرف بشه و همسرت سربه راه بشه عزیزم❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

التماس دعا🙏

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

چشم برا منم دعا کن دانشگا دولتی قبول بشم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ان شالله سرش به سنگ بخوره باهم باخوشی زندگی کنید.  واسه منم دعاکن شوهرم راضی بشه بچه دوم بیارم ...

مرسي عزيزم ان شاالله راضي بشه حاجت روا بشي

۳تاصلوات فرستادم انشاالله آرامش به زندگیت برگرده شما هم لطفا اگ تونستید برای سلامتی بچه هام دعا کنی ...

مرسب مهربون،ان شااالله هميشه سالم و سلامت باشن بچه هات حاجت روا بشي

ان‌شاالله به حق امشب گره از مشکلات پدرت باز بشه و گرفتاریهات برطرف بشه و همسرت سربه راه بشه عزیزم❤ ...

مرسي عزيزم ان شاالله حاجت روا بشي خير ببيني

چشم برا منم دعا کن دانشگا دولتی قبول بشم

ان شاالله ب حق همين شب عزيز دانشگاه دولتي قبول بشي

فرستادم عزیزم توهم بی زحمت برای طول عمر مادر و پدرم دعا کن

ان شاالله خدا بهشون عمر با عزت و بلند بدن ب حق همين شبهاي عزيز