2777
2789
عنوان

اعصاب نمونده برام😣😤😤

115 بازدید | 12 پست

چیکار کنم بفهمن آخه نمیفهمن چرااا؟؟

بچم دو سالشم نشده میان به زور می‌برند خونه ی خودشون ..

خانواده ی شوهرمو میگم 

قبلا خوب بود دوست داشت بره الان دوست نداره تنها بره همش مامان مامان میگه ...

گفتم وقتی تنهایی جایی میره شبها از خواب میپره گریه زاری میکنه وقتایی که پیش خودمه اونطور نیست بازم گوش ندادن با کلی وعده و وعید بازار و کمن شوهرم بردنش ..

قربون چشماش بشم همش میگفت مامان با بغض میگفت مامان ..

عهه

کلی به شوهرم حرف گفتم میگه ازتو جدا شدن براش سخته وقتی میره اونجا بهش خوش میگذره 

گفتم پس نصفه شب چرا بیدار میشه

چیکارشون کنم قوم الضالمین رو.

شوهرم گفت دوسش دارن

گفتم چه دوست داشتنیه که مخالف میل بچم رفتار کنن ..

فردا چی بگم بهشون که دیگه به زور نبرند

اگه با علاقه میرفت مشکلی نداشتم از خدام هم بود که یه نفس بکشم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

چرا شما هم باهاشون نمیرین؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم هم نرفت تنها بردنش اگه اون میرفت که بهتر بود بهانه نمیگیره

وا چه قدر بی درکن .. شما یا شوهرتون نباید اجازه بدین.. بچه دوساله که شب بدون مادر نمیتونه بخوابه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اروم  باش عزیزم خب ایرادش چیه الان بشین با شوهرت خلوت کن شب قدر هم هست دعایی چیزی بخونین یا بب ...

آخه اولین بارشون نیست نصفه شب بچم بیدار میشه یک ساعت گریه و بی قراری میکنه بچه ی دیگمو بیدار میکنه خیلی اذیت میشیم نصفه شبی شوهرم بچه رو دعوا میکنه 

وا چه قدر بی درکن .. شما یا شوهرتون نباید اجازه بدین.. بچه دوساله که شب بدون مادر نمیتونه بخوابه

برای خواب میارن.

از وقتی بچه ی بعدیم دنیا اومد خیلی حساس شده از من جدا نمیشه بهشون گفتم وقتی که مجبور باشیم اشکال نداره میفرستم اما وقتی اجباری در کار نیست چرا باید بچمواذیت بشه اونم محض خوشحالی اونا جون دلشون بچمو میخواد.

گفتم زنگ میزدن خودمون شام میرفتیم

آخه اولین بارشون نیست نصفه شب بچم بیدار میشه یک ساعت گریه و بی قراری میکنه بچه ی دیگمو بیدار میکنه خ ...

اشکاال ندا ه که 

سخت نگیر بابا بذار ببرنش حداقل یکم جا اون به خودت برسی برای شوهرت

برای خواب میارن. از وقتی بچه ی بعدیم دنیا اومد خیلی حساس شده از من جدا نمیشه بهشون گفتم وقتی که مجب ...

چی بگم والا .. خب وقتی بچه لج داره چه اجباریه ببرن.. بچه دوساله هم ماشالله هر چی داره نمک ..   

اشکاال ندا ه که  سخت نگیر بابا بذار ببرنش حداقل یکم جا اون به خودت برسی برای شوهرت

آخه بغض توی چشاش آزارم میده حس میکنم مامان لایقی نیستم که نتونستم بچمو پیش خودم نگه دارم میبرن اونجا کلی باهاش بدوبدو میکنن خسته میشه .بچم تا کسی چپ نگاش کنه میگه مامان ‌.

بخوره زمین فقط میاد بغل من .

چی بگم والا .. خب وقتی بچه لج داره چه اجباریه ببرن.. بچه دوساله هم ماشالله هر چی داره نمک ..   ...

همون دیگه جیگرم براش کبابه

خداشاهده اگه راضی بود منم راضی بودم .

اما چون میدونم میره اونجا گریه میکنه منو میخواد .

خودشون گفتن همونکه میاد داخل خونمون میگه مامانم کو