تنبلی تخمدان دارم. به خدا توی به وجود اومدنش هیچ نقشی نداشتم. از 14-15 سالگی همش کیست داشتم. تا پای عمل هم رفتم انقدر کیستم بزرگ شده. الان کیست خاصی ندارم ولی همچنان درگیر تنبلی تخمدانم. باعث میشه خیلی سخت بتونم وزن کم کنم با این که نصف بقیه غذا میخورم و فعالیت خوبی دارم، باعث موی زائد و جوش و افسردگی توم شده:)) امروز تولد 19 سالگیم بود ولی الان مثل چی دارم گریه میکنم خسته شدم از خودم. چرا باید تلاش کنم واسه این که چیزی که همه دارن مثل پوست خوب و لاغری. واقعا مگه چه چیز زیادیه. تا اخر عمر همراهمه. تا اخر عمر باید کالری هامو بشمرم. تا اخر عمرم باید ماهی چند میلیون پول روتین پوستی بدم. تا اخر عمرم باید نگران این باشم که نکنه الان کیست دارم و بترکه. میشه کمکم کنید...
چون چاقم هیچ لباسی بهم نمیاد هرچقدر هم تیپ بزنم. چون چاقم هورمون مردانه ام زیاد شده و جوش و موی زائد خیلی زیادی دارم همش میرم لیزر و وکس و هزار تا کوفت دیگه . چیزایی که دوستای 18 ساله ام هیچ ایده ای ازش ندارن... گردنم موی زائد داشت کلی رفتم لیزر بهتر شد الان یه جلسه نرفتم دوباره در اومده. چیکار کنم تا اخر عمرم برم لیزر؟ واقعا خستم...
ببین شما باید خیلی چیزها رو رعایت کنید،پیاده روی تند هر روز داشته باشید،روی زمین سرد یا سرامیک نشینید،غذاهای با طبع گرم بخورید حذف شیرینی و چربی از برنامه غذایی،استرس نداشتن،خوردن سبزیجات خیلی کمک میکنه،
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ببین شما باید خیلی چیزها رو رعایت کنید،پیاده روی تند هر روز داشته باشید،روی زمین سرد یا سرامیک نشینی ...
موقع ظرف شستن پیشبند ببندید،روی سرامیک بدون جوراب با دمپایی نباشید،کف حمام نشینید،سیاهدونه با عسل خیلی کمک میکنه،ولی بهترینش ورزش هوازی هست،ورزشی که تنفس و ضربان قلبتون رو بالا ببره
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود