بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هود و سینک گاز میخواستم بگیرم. شرایط قسطی که میگن بدون سوده چطوریه ؟واقعیه؟
بدون سود یعنی محض رضای خدا جنس میفروشن😐😐😐
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
من نمیدونم بریم از خودشون بپرسیم جدی برام سوال شد راستش من تا حالا چیزی قسطی نخریدم،لوازم ...
این صفحه خبر و نظرات پایینش رو بخونین خیلی کمکتون میکنه😅😅
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
متاسفانه سایت اجازه گذاشتن لینک رو نمیده رو اینترنت بزنین: نظرات خرید از شهر لوازم خانگی
بعدا سایت انصاف نیوز خبر اعتراض یک شهروند به سود اقساط در شهر لوازم خونگی رو بخونین همراه با نظرات پایینش🙂🙂🙂
موافقم هیچوقت زود گول این تبلیغات رو نخورین اخه سود صفر😂😂
همیشه یادتون باشه هیچ گربه ای روی کره زمین برای رضای خدا موش نمیگیره😁😁😁