2777
2789
عنوان

تجربه ی خرید از شهر لوازم خانگی

392 بازدید | 12 پست

دوستان سلام.تبلیغشو دیدم.شما خرید داشتید؟

میشه برام بگید چطوریه؟

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هود و سینک گاز میخواستم بگیرم. شرایط قسطی که میگن بدون سوده چطوریه ؟واقعیه؟    

بدون سود یعنی محض رضای خدا جنس میفروشن😐😐😐

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بدون سود یعنی محض رضای خدا جنس میفروشن😐😐😐

من نمیدونم   بریم از خودشون بپرسیم

جدی برام سوال شد

راستش من تا حالا چیزی قسطی نخریدم،لوازم منزل قسطی نمیدونم چطوری میشه برای همین اومدم بپرسم.

من نمیدونم   بریم از خودشون بپرسیم جدی برام سوال شد راستش من تا حالا چیزی قسطی نخریدم،لوازم ...

این صفحه خبر و نظرات پایینش رو بخونین خیلی کمکتون میکنه😅😅

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
نمیدونم 😂😂 یکین ؟

ممنون عزیزم که راهنمایی کردید.

منم نمیدونم  تو تلویزیون دیدم.گفتم ببینم چطوریه.

متاسفانه سایت اجازه گذاشتن لینک رو نمیده رو اینترنت بزنین: نظرات خرید از شهر لوازم خانگی

بعدا سایت انصاف نیوز خبر اعتراض یک شهروند به سود اقساط در شهر لوازم خونگی رو بخونین همراه با نظرات پایینش🙂🙂🙂

متاسفانه سایت اجازه گذاشتن لینک رو نمیده رو اینترنت بزنین: نظرات خرید از شهر لوازم خانگی بعدا سایت ...

عه پس خوب نیستن اینا  بریم همون نقد بخریم سنگین تره

عه پس خوب نیستن اینا   بریم همون نقد بخریم سنگین تره

موافقم هیچوقت زود گول این تبلیغات رو نخورین اخه سود صفر😂😂

همیشه یادتون باشه هیچ گربه ای روی کره زمین برای رضای خدا موش نمیگیره😁😁😁