2777
2789

بدون کنکور مبخوام برم پیام نور

چه رشته ای خوبه بنظرتون

ب فرهنگیان علاقه دارم ولی فکر کنم جور نشه

چه رشته ای خیلی خوبه اینده داره

من که میخوام برم مهندسی کامپیوتر 

حالا نمیدونم پیام نور داره یا نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خلاقیت شناسی تست بده مشخص میشد 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اره داره

به نظر رشته خوبی میاد

البته خودت راجبش تحقیق کن شاید از نظر من خوب باشه ولی از نظر تو نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

رشته های ریاضی اگه از قبل شرایط کارت جور نباشه هیچکدوم بازار کار خاصی نداره،حتی دانشگاه دولتیش

ببین جایی میتونی با پارتی بری سر کار،طبق همون انتخاب کن

بعضی کارخونه ها هم رشته های خاصی رو از بین خانم ها میگیرن،مثل حسابداری و صنایع. ببین اطرافتون همچین کارخونه هایی هست یا نه(اصفهان اسنوا خانم میگیره مثلا)

روانشناسی بالینی

مدیریت بازرگانی 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
عزیزم اصلا مدرکی ک از دانشگاه پبام نور میگیرم معتبره؟

بستگی داره کجا بخوای استخدام بشی

مثلا برای آزمون معلمی که از طریق لیسانسه فرقی نداره زیاد ولی برای شرکت های معتبر حتی بین دانشگاه های دولتی هم فرقه

برای استخدام بانکی مهمه؟

بانک کلا پارتی بازیه. من ندیدم کسی بدون پارتی قبول بشه

اگه پارتی نداری زیاد روش حساب نک

من خودم دانشگاه رشته ریاضی بودم ولی بچه های آمار خیلی آزمون دادن ولی قبول نشدن