2777
2789
عنوان

دیشب یه تاپیکی دیدم که...

205 بازدید | 26 پست

یه عزیزی یه تاپیک گذاشتن اسم شریفشون رو یادم نیست حتی یادم نیست تاپیک درمورد چی بود من کنجکاو شدم رفتم کاربری شون رو چک کردم تاپیک های قبلی رو دیدم که گفته بودن توی مسجد بودن همسرشون یهو یه اس ام اس عاشقانه فرستادن عکسشو هم گذاشته بودن ایشون هم باردار هستن اسم همسرشون هم محمد هست بی تعارف یه غمی رو دلم نشست اسم پسری که عاشقش شدم محمده و همیشه پیام دادن هاش و عاشقانه هاش مثل همسر این خانم هست چه قدر دلم میخواست ما هم لحظه های این چنینی کنار هم داشته باشیم ولی فکر کنم قسمتم نیست و حسرتش همیشه به دلم میمونه...

عزیزم اگه این تاپیک رو میبینی خواستم بگم الهی به حق همین شب های عزیز کوچولوتون صحیح و سالم به دنیا بیاد و خوشبخت و عاقبت به خیر باشین کنار هم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فداتشم غصه ی گذشته هارو نخور لیاقتت بهترازیناس خدا بهترینشو ب وقتش برات در نظر گرفته خاهر❤️ مرس ...

ممنونم عزیز دلم خوشحالم که دیدید بهترینها نصیبتون بشه التماس دعا دارم❤️