2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل چی بوده؟

نمیدونم اولش دل درد و تب و لرز داشت بعد گفتن سنگ داره و سنگاشو شکوندن(راستش نمیدونم سنگ کجا بوده) بعدم دکتر این آزمایشو نوشت گفت جوابم بگیرید بیاید مطب. البته همون موقع که داخل اتاق عملم بود یه نمونه ای برداشتن و فرستادن پاتولوژی که نمونه بررسی بشه اما هنوز جواب اون نیومده

دلایلش زیاده. فقط دکترت می تونه تشخیص بده. من الان اینو سرچ کردم. 

خودمم سرچ کردم راستش ترسیدم از چیزایی تو گوگل بود بخاطر همین گفتم اینجا بپرسم چون دکتر تا شنبه مطب نمیاد و واقعا استرس دارم گفتم زودتر بدونم

خودمم سرچ کردم راستش ترسیدم از چیزایی تو گوگل بود بخاطر همین گفتم اینجا بپرسم چون دکتر تا شنبه مطب ن ...

ان شاء الله که چیزی نیست. خیلی چیزها نوشته. حتی دیابت هم نوشته می تونه بالا ببره اون رو. 

ان شاء الله که چیزی نیست. خیلی چیزها نوشته. حتی دیابت هم نوشته می تونه بالا ببره اون رو. 

خیلی ممنون ولی دیابت نداره خوشبختانه .کاش چیزی نباشه😭آخه پدرم خیلی می‌ترسه خواستم اگه خدایی نکرده چیزی هست قبلش بدونم