2777
2789
عنوان

سلام خاهرا کسی که از روتین پوستی سردرمیاره میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم فیشیال بده؟بعد فیشیال ک اومدم ی عالمه باز جوش  زده بودم😕

وای من ی خاطره بذ از فشیال دارم ک نگو

دوهفته مونده بود عروسیم رفتم کربوکسی تراپی ۷۰۰ هزینه کردم بخدا پوستم انقد جوش زده بود خودم از خودم حالم بهم میخورد ژل نیتروژینا زدم تا خشک کرد جوشامو و دوهفته ای از بین رفت

[QUOTE=334016849]اگه بعد شستن صورتت ، دوباره یکم حالت روغنی داره  پوستت چربه  ولی اگه نه ، ...

پس پوستت خشکه نباید خیلی بشوریش

یک بار شستن اونم شب ها کافیه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای من ی خاطره بذ از فشیال دارم ک نگو دوهفته مونده بود عروسیم رفتم کربوکسی تراپی ۷۰۰ هزینه کردم بخد ...

وای واییی چقد بدــمنم شبش مهمونی دعوت بودیم عصرش رفتم فیشیال وقتب اومدم صورتم قرمز ملتهب شد پر جوش اینقدر خجالت کشیدم جلو همه میگفتن چکا شدی 

خودمم مبگم مثل قبل محصولات پوست خشک استفادع کنم ک چربی پوستم بیشتر شه چون محصولات پوست چرب چربی پوست ...

ن صورتت بشور هیچی نزن بعد یساعت ببین  بینی گونه چونه براق یا ن اگه اره ک چرب و مختلط اگه ن خشک 

برو ارایشی فروشیا بهت میگن چ محصولاتی استفاده کنی برو جاهای خوبی ک میشناسی لوازم ازایش میفروشن اونا سردرمیارن 

بعضیا از مغازشون معلومه چین اصلا ازهیچیم سردرنمیارن فقط میخان جنسشون فروش بره