2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا لطفا

135 بازدید | 10 پست

سلام کسایی که جنین اهدایی گرفتن بیاین لطفا راجب حس تون و حس خانوادتون نسب به بچه بگین و چیکار کردین ای وی اف تون مثبت شد کمکم کنید چند روز دیگه نوبتم انتقالمه استرس دارم ک خانوادم حسی نسبت بهش داشته باشن یا نه چون نمیخوام به کسی بگم به جز من و شوهرم و مراقب هاید از انتقال بگین برام

عزیزم اگر کسی نمیدونه سعی کن خودت هم فراموش کنی تا استرست کم بشه و به امید خدا انتقالت مثبت بشه. منم ...

فکر خودم کم کردم همین شباهت یکم اذیتم میکنه .من میوه زیاد میخورم غذاهای مقوی آجیل  ک رحمم تقویت شه . بعد از،انتقال میگن هر چیزی نخوری دقیقا نمیدونم چی بخورم چی نخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میدونم دقیق کسی ک انجام داده  چی بخوره بعد از انتقال؟

از شروع سیکل:
روزی ۲ تا کوکیوتن ubiquinol 200
روزی ۵۰۰ میلی گرم omega3
روزی ۳ تا پرینیتال
روزی ۲ تا ویتامین E 400 IU
روزی ۳ تا فرتایل سی ام
روزی ۶ گرم ال آرژنین
روزی ۱ عدد NAC 600 mg
روزی ۱ عدد ویتامین دی ۱۰۰۰
منیزیم 

از روز انتقال تا گرفتن نتیجه ازمایش:
روزی ۱ عدد پرینیتال
روزی ۳ گرم ال ارژنین
روزی ۳ عدد فرتایل سی ام
روزی ۱ عدد ubiquinol
روزی ۲۵۰ میلی گرم Omega3
روزی ۱ عدد NAC

از شروع سیکل، یعنی از روز شروع استرادیول به غذاهایی که میخوردم هم خیلی دقت کردم
غذاهای مفید:
  • غذاهای حاوی روغنهای مفید: - گردو- روغن زیتون- تخمه آفتابگردان-بادام- کنجد یا ارده
  • انتی اکسیدان: توت فرنگی- میوه ها- اسفناج- بروکلی
  • غلات کامل: کینوا- برنج قهوه ای- جو دوسر- نان کامل
  • پروتئین گیاهی: حبوبات- عدس-
  • غنی در آهن: حبوبات- گوشت- سبزیجات سبز رنگ
  • فولیک اسید: اسفناج- بروکلی-مرکبات- 
  • سبزیجات: لوبیا سبز- سالاد- نخودسبز-  هر نوع سبزیجاتی مفید هست