iiiiiiinazaninmaryam مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 عنوان رفتم آن تی گفت دختره | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 28 پست رفتم آن تی گفت ۹۰ درصد دختره دیگه درسته؟؟شروع کنم لباس صورتی بخرم یا زوده🥰😂 با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉 1403/01/14 | 11:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshna96 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8380 سونوگرافی که من رفتم ۱۱ هفته ی بودم گفت دختره و همونم درست بود دوستمم هفته ی ۱۱ رفت اونم گفت دختره و دختر بود خدایا شکرتتتتتتت
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 منم دوس دارم دختر داشته باشم ولی تا آنومالی صبر کن قطعی بشه ایشالا مال تو هم دختر باشه و سالم با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
بانونگارینم عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 1302 نه زوده ان تی بیشتر نی نی هارو تشخیص دختر میده به منم گفت دختره. یک دختر دارم دلم پسرها را میبینم قنج میره. البته دخترم خواهر میخواد. کاش دوقلو پسر و دختر بود هم من به آرزوم میرسیدم هم دخترم 🙃
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 نه عزیزم تا انومالی صبر کن چون برای من یک دکتر باتجربه گفت دختر ولی انومالی گفت اشتباه کردم و پسره🥲 یا خدا سکته میکنم😂😂 با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 ب من تو ان تی گفت ۷۵ درصد پسره. سل فری دادم دختر بود😄 واس من ۹۰ زد بعد چند تا آشنا رفته بودن پیشش گفتن درست حدس زده با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
پزشکیاریانگوم عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5428 واس من ۹۰ زد بعد چند تا آشنا رفته بودن پیشش گفتن درست حدس زده بهر حال صبر کن. اگرم میخوای زودتر مشخص شه برو سل فری بده دو هفته ای بهت جواب میدن ولی هزینش یکم بالاس
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 بچه ها برای منم دعا کنید لطفا.....خدا یه دختر سالم بهم بده.... ایشالا خدا به دلت کار کنه عزیزم با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
behemmigeaziz عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 123 یا خدا سکته میکنم😂😂 چندتا بچه داری مگه؟ من دوتا پسر دارم خییلی دوست داشتم این بچم دختر باشه خیییلی اما بازم سکته نکردم عزیزم گفتم سلامت باشه بازم شکر خدا
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 بازم احتیاط کن، صبرکن خیلی هادقیق کارشون درست میگن، این دکتری که رفتم پیشش خیلی ها تعریفشو میکنن با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 سونوگرافی که من رفتم ۱۱ هفته ی بودم گفت دختره و همونم درست بود دوستمم هفته ی ۱۱ رفت اونم گفت ... خداروشکر عزیزم با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 به منم گفت دختره. یک دختر دارم دلم پسرها را میبینم قنج میره. البته دخترم خواهر میخواد. کاش دوقلو پس ... ایشالا عزیزم ب مراد دلت برسی خدا بزرگه هی سالم باشن با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 بهر حال صبر کن. اگرم میخوای زودتر مشخص شه برو سل فری بده دو هفته ای بهت جواب میدن ولی هزینش یکم با ... نه بابا عجله ندارم با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
iiiiiiinazaninmaryam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 342 چندتا بچه داری مگه؟ من دوتا پسر دارم خییلی دوست داشتم این بچم دختر باشه خیییلی اما بازم سکته نکردم ع ... یه پسر دارم..آخه گفتم اگ اینم پسر باشه به خاطر دختر مجبورم بازم بیارم😂😂😂😂شوخی میکنم به قول تو هی سالم باشن با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉
behemmigeaziz عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 123 یه پسر دارم..آخه گفتم اگ اینم پسر باشه به خاطر دختر مجبورم بازم بیارم😂😂😂😂شوخی میکنم به قول تو هی ... ان شاالله هرچی به خیر و صلاحته برات اتفاق بیفته گلم ولی خب اول بچه سالم و بعد صالح داشتن مهمه