2777
2789

از وقتی بچه دومم به دنیا اومد چهره ام از این رو به اون رو شد

یهویی خیلی پیر و زشت شدم

خودم حس میکردم بعد به چند نفر هم که گفتم گفتن آره صورتت پیر و شکسته شده

چکار کنم مث قبل‌ بشم😔😔😔

روتین پوستی هم دارم از سرم صورت و آبرسان و دور چشم و تقویت مژه و هزار تا کوفت و زهرمار

ولی هیچکدوم فایده نداره

اصلا زشت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ۲۸ سال برای دوتا بچه داشتن خیلی زیاده

یه مدت خواب و تغذیه تو کنترل کن 

روتین پوستی هم مهمه که از چه برندی استفاده کنی و ترکیبات تشکیل دهندشو پوستت نیاز داشته باشه وگرنه ده سالم روتین بزنی تاثیری نمیبینی

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

باشگاه رو شروع کن

کمتر غصه بخور غصه آدم رو پیر می‌کنه

کمتر حرص و جوش بزن 

خوابتو تنظیم کن آسمون به زمینم بیاد حتما قبل از دوازده شب خواب باش

روتین پوستیتون عوض کن 

کارای زیبایی انجام بده اگر صورتت شل شده و افتادگی آورده لیفت با نخ یا هایفو انجام بده درکنارش تزریق پروفایلو یا جالپرو که بشدت جوانسازی میکنن‌ انجام بده 

قرص کوکونات کلاژن به علاوه قرص عیالورونیک اسید مصرف کن

ماساژ صورت رو از یوتیوب یا اینستا یاد بگیر و صورتتو هرشب قبل از خواب ماساژ مخصوص بده

ببین باید اصولی برسی به پوستت‌

آب بخور هر روز

میوه زیاد بخور

تغذیه اتو‌ درست کن سرخ کردنی غذاهای بشدت چرب زیاد نخور

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
قند و شکر و شیرینی اصلا نخور

اینم راست میگه کلن قند شکر شیرینی رو حذف کن چونکه پیری زودرس میاره 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
ینی چروک داری؟

نه چروک ندارم

چهره ام زشت شده

دیگه شبیه یه آدم ۳۰ ساله هم نیستم

تا پارسال همه بهم میگفتن چقد بیبی فیسی انگار ۱۸ سالته اصن بت نمیخوره بچه داشته باشی

دختر دومم که به دنیا اومد حالا هرجا میرم میگم دو تا بچه دارم هیچکس تعجب نمیکنه که هیچ

گاهی میپرسم بهم میخوره چند سالم باشه بالای ۳۰ میگن🙁🙁 دلم میگیره اصن