2777
2789

من تا کلاس چهارم ابتدایی همیشه یه خواب میدیدم که در واقع کابوس هم بود و تا زمان مهد اینقدر میترسیدم ک همیشه نصف شب میرفتم بغل مامان بابام بعدش برام عادی شد و دیگه یروز اومد ک اون خوابو ندیدم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل اصلی دیدن این خوابها: 

چرا مغز ما بارها و بارها رؤیایی تکراری را اجرا می‌کند؟ 

مطالعات نشان می‌دهد خواب‌ها به‌طورکلی به ما در تنظیم عواطف و سازگاری دربرابر رویدادهای استرس‌زا کمک می‌کنند. گنجاندن محتوای عاطفی به خواب‌ها ممکن است به بیننده خواب کمک کند تا رویدادی دردناک یا دشوار را پردازش کند. درباره خواب‌های تکرارشونده، محتوای تکرارشونده می‌تواند نشان‌دهنده تلاشی ناموفق برای ترکیب این تجارب دشوار باشد. براساس بسیاری از تئوری‌ها، خواب‌های تکراری با مشکلات یا تعارض‌های حل‌نشده در زندگی فرد بیننده خواب ارتباط دارد.

وجود خواب‌های تکراری با سطوح پایین‌تر بهزیستی روان‌شناختی و وجود علائم اضطراب و افسردگی نیز همراه بوده است. این خواب‌ها معمولا در شرایط استرس‌زا عود می‌کنند و هنگامی‌که فرد درگیری شخصی خود را حل کرد، متوقف می‌شوند که نشان‌دهنده بهبود رفاه روان‌شناختی است.

تکرار اره خیلی پیش اومده 

ولی جالبیش اینه من تو ذهنم خانواده مادریم همش میومد تو ذهنم خاله مامانم دخترش بعدم‌خواب دیدم‌خونه مادر بزرگم جشنه عروسیه چیه 

بعد یه هفته خالم زنگ زد گفت مادر بزرگ فوت شده و اونایی که میومدن تو ذهنم هر روز با خودم میگفتم چرا تو فکر اینام 

سر خاک مادر بزرگم دیدمشون 

چیه خوابت

خیلی بی معنی 

یه تاب خیلی بزرگ میبینم ، زیر یکی از اون میله های تاب ، چهار تا آدم با قد خیلی کوچیک  ایستادن ( تقریبا قدشون اندازه یه طول مداده ) و به من نگاه می کنن 

چهره ندارن ، و اینکه خوابم رنگ نداره و خاکستری

هر سال این خوابو با حرکت های متفاوته اون آدما میبینم

مثلا سال پیش تو خواب دیدم اون آدما بجای نگاه کردن به من دارن سعی میکنن سوار تاب بشن 

یا پارسال تو خواب دیدم اون آدما سوار تاب شدن و تاب بازی میکنن 

خیلییییی ذهنمو مشغول کرده حالم بعد این خواب خیلیی بد میشه .... نمیدونم چی متاسفانه هر سال منتظرم این خوابو ببینم و میبینم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
اخه من وقتایی که از خودم ناراضیم این خوابو میبینم

میگم ک بستگیه و تنگیه،دیگه

انرژی منفی ک داری رو بصورت کفش میبینی

حالا ک گمش میکنی داره میگه انرژی متفات رو دفع کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
تعبیرشو نمی دونید؟ منم این خواب رو می دیدم حتی حرکت باد زیر موهام رو هم حس میکردم

تو گوگل خوندم اگه پرواز عمودی باشه به سمت اسمون نشان خوبی نیست 

اما پرواز به اطراف خوب بود رسیدن به ارزو ..

دوباره سرچ کنید 

نظر حضرت یوسف (ع)، دیدن پرواز در خواب، نشانه‌ای از رسیدن به سفری جدید و رسیدن به بزرگی می‌باشد. در صورتی که در خواب به آسمان پرواز کنید و بالا بروید و به زمین بازنگردید، ممکن است معنای خواب شما به مرگ اشاره کند.

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.