2777
2789

یکی از خواب هام تکرار شونده من گم شدن کفش هامه.. یه وقتایی خواب می بینم همه دارن به سمت مقصدشون میرن و من برخلاف بقیه دنبال پیدا کردن کفش های گم شدم هستم.. یه بار خواب میبینم تو مسجد جا مونده یه بار میبینم تو دانشگاس یا حتی تو خونه و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راجع بهش تاپیک هم زدم همش خواب گاو میبینم😂

یه مدت هم خواب بچه میدیدم 

الانم چند وقته یه کسی رو میبینم که تا حالا تو زندگی واقعی ندیدمش و تو خوابم معلوم نیست نسبتش باهام چیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یکی از خواب هام تکرار شونده من گم شدن کفش هامه.. یه وقتایی خواب می بینم همه دارن به سمت مقصدشون میرن ...

منم قبل از ازدواج همچین خوابی گم شدن کفش رو مدام می دیدیم

کفش تنگی و بستگی کاره اگه گمش کردی خیلی خوبه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اره... بارها و بارها و بارها خواب دیدم تو یه دشت هستم و جنگ شده و دارم بمبارون هواپیماها رو میبینم تو یه سمت دشت و دنبال راه فرارم... صدای بمب.... اینکه همش فکر میکنم الان خونواده م کجان؟؟؟ مامانم.. برادرام... خواهرم... زنده ن یا نه... جطور ازشون خبر بگیرم؟؟؟ بچه هام کجان؟؟؟ خیلی خیلی وحشتناکه... بمیرم برا مردم غزه که هر لحظه دارن کابوس منو زندگی میکنن😔😔😔😔

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یکی از خواب هام تکرار شونده من گم شدن کفش هامه.. یه وقتایی خواب می بینم همه دارن به سمت مقصدشون میرن ...

من خواب دیدم سه روز پشت سرهم یکی ازمرغ عشقام مرده روز چهارم دیدم یکیش مرده واقعا🥺😫

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

پرواز 

خیلی وقت ها خواب میبینم میتونم پرواز کنم هر جا برم با پرواز میرم

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

من بار ها خواب دیدم گم شدم و نمیدونم باید کجا برم

ی بار خواب دیدم تو ی روستایی گم شدم

ی بارم دشت و بیابون بود

ی بار بارم خواب دیدم تو ی شهر بزرگ گم شدم

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

اره هروقت که خواب میبینم  درحال خندیدنم و بعدش تبدیل به گریه میشه و اتفاقای وحشتناک میفته داخل خواب بجورای هراس و فرار کردن و سردرگمی انگار ی چیزی دنبالم میکنه ولم نمیکنه،هروقت این خواب رو دیدم متاسفانه بعدش اتفاقای خیلی بدی واسم افتاده

چند شب پیش هم خواب دیدم‌یک زن نفرینم‌میکرد همش که بعد اونم اتفاق بدی افتاد