2777
2789

چقدر رانندگی نکردن توی زندگیتون تاثیر گذاشته ؟ من نتونستم بگیرم و بشدت ناراحتمممم . شما چکار میکنید چطور کنار  اومدید؟ 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

میشه بپرسم مراحلش چیه؟؟؟؟

میخام برم یادبگیرم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به خاطر همین که رانندگی نمیکنم بچه هامو نمیتونم راحت کلاس ببرم 

و خودم کارهام میمونه تا شوهرم بیاد 

و اینکه اهل اسنپ و تاکسی هم نیستم 

خیلیی یخته و تصمیمم اینه که امسال حتما برم دنبالش

میشه بپرسم مراحلش چیه؟؟؟؟ میخام برم یادبگیرم

عزیزم اول باید بری آموزشگاه و ثبت نام کنی

کپی شناسنامه و ۸ قطعه عکس سه در چهار میخواد

هزینه ش رو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم من مهر ماه، ۴ تومن دادم

یه دوره ی حدودا یه ماه، آیین نامه می گذرونی و بعد میری آزمون میدی

اگه قبول شدی، کلاس شهری میری که اونم دوازده جلسه است

بعدشم آزمون شهری

اگه شهری رو قبول نشی، تا سه بار، هی باید کلاس برداری که هزینه ی هر جلسه کلاس اضافه، ۳۰۰ تومن و هزینه ی هر بار ثبت نام آزمون هم ۶۶ تومن بود

بعد از ۳ بار رد شدن، دیگه نمی خواد کلاس برداری

فقط هی باید بری آزمون بدی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کلاس آینامه کلاس عملی آزمون آینامه آزمون عملی

هزینه اش کلا چقدره؟؟؟؟؟چه مدت طول میکشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

منم دو بار شهری رو رد شدم

دیگه ولش کردم چند ماه

دوباره فردا پس فردا، باید برم یه جلسه کلاس بردارم دوباره برم آزمون بدم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تمرین کن مطمئن باش میگیری من دفعه سوم گرفتم

اخه من مشکل بینایی دارم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
میشه بپرسم مراحلش چیه؟؟؟؟ میخام برم یادبگیرم

سر جمع بیست تا کلاس هست 

۶ کلاس آیین نامه 

۲ کلاس فنی 

۱۲ کلاس شهری 

اینا رو یاد میگیری بعدش

دوتا امتحان داری اولیش امتحان آیین نامه اگه قبول بشی کارتکست و میفرستن آموزشگاه میری ثبت نام میکنی واسه آزمون شهری اگه قبول شدی دو هفته بعد گواهینامه ات میاد اگه نه باید دوباره آزمون بدی 

منم دو بار شهری رو رد شدم دیگه ولش کردم چند ماه دوباره فردا پس فردا، باید برم یه جلسه کلاس بردارم ...

موفق باشی انشاالله

من دفعه سوم گرفتم 

ولی خواهرم حتی جسارت استارت زدن ماشینو هم نداره

باید بپزیریم که بعضیا واسه بعضی کارا یا چمیدونم بعضی چیزا ساخته نشدن 

خواهرم اصلا براش مهم نیست که رانندگی بلد نیست 

الانکه مجرده خودمون میبریمش بیرون 

اگه دسترس نباشیم با آژانس میره 

ازدواج کردم با شوهرش میره 

کلا رانندگی چیز انقد مهمی هم نیست که آدم بخواد بابت ابنکه بلدش نیست غصه بخوره 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند