2777
2789
عنوان

اونایی ک نتونستید گواهی نامه بگیرید .....

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید بری آموزشگاه و ثبت نام کنی کپی شناسنامه و ۸ قطعه عکس سه در چهار میخواد هزینه ش رو د ...

ممنون بابت توضیخ

اونوفت کی میفرستن برای معاینه چشم اینا؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سر جمع بیست تا کلاس هست  ۶ کلاس آیین نامه  ۲ کلاس فنی  ۱۲ کلاس شهری  اینا رو ...

مممون

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
کمیسیون رد کرده؟

من خیلی ازشون خووهش کردم قبول کردن . ولی بازم نتونستم قبول بشم . آخه امتحان من شهرک آزمایش بود ‌. خیلی استرس داشتم و سخت بود .‌

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
موفق باشی انشاالله

همچنین گلم❤️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من دفعه سوم گرفتم  ولی خواهرم حتی جسارت استارت زدن ماشینو هم نداره باید بپزیریم که بعضیا واسه ...

مرسی عزیزم هز دلداریت 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم اول باید بری آموزشگاه و ثبت نام کنی کپی شناسنامه و ۸ قطعه عکس سه در چهار میخواد هزینه ش رو د ...

کجا گرفتی؟؟ من کرجم ولی کل ۲۰ جلسه رو گذروندم بعد رفتم آزمون آیین نامه بعد آزمون شهری 

چجوری اول آزمون آیین دادی بعد رفتی کلاس شهری؟؟؟

ممنون بابت توضیخ اونوفت کی میفرستن برای معاینه چشم اینا؟؟؟

قربونت بشم

الان دیدم اینو نگفتم😅

ببین قبل از اینکه کلاسای آیین نامه ت شروع شه، میفرستت معاینه چشم

تست گروه خونی هم میخواد که واسه من از نوک انگشتم خون گرفت و گروه خونیم رو نوشت

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من خیلی ازشون خووهش کردم قبول کردن . ولی بازم نتونستم قبول بشم . آخه امتحان من شهرک آزمایش بود ‌. خی ...

میتونی نترس فقط قبلش با یکی تمرین کن بعد دوباره برو

فقط یجوری تمرین کن که مطمئن باشی موقع امتحان قبول میشی 

میتونی نترس فقط قبلش با یکی تمرین کن بعد دوباره برو فقط یجوری تمرین کن که مطمئن باشی موقع امتحان قب ...

مرسی عزیزم .‌

کجا گرفتی؟؟ من کرجم ولی کل ۲۰ جلسه رو گذروندم بعد رفتم آزمون آیین نامه بعد آزمون شهری  چجوری ا ...

ما تهرانیم

شایدم اشتباه گفتم

حافظه م ضعیفه😅

راست میگید

بعد کلاس آیین نامه، رفتیم کلاس شهری بردارشتیم

کلا کلاس ها که تموم شد، آزمون آیین نامه دادیم🤦🏻‍♀️

قربونت بشم الان دیدم اینو نگفتم😅 ببین قبل از اینکه کلاسای آیین نامه ت شروع شه، میفرستت معاینه چشم ...

اخه گروه خونی دیگه چرااااا انگار میخایم با ماشین ازدواج کنیم خونامون بهم بخوره😂اعتیاد نداشت باشیم

هزینه اش کلا چقدره؟؟؟؟؟چه مدت طول میکشه

چهار میلیون و چهارده تومن ، که هزینه کارتکس و ... میدی تقریبا پنج در میاد 

اگه ماشین داشته باشین رد بشی نمیخواد کلاس برداری میتونی باهاش تمرین کنی ، البته من هر دوی آزمون هارو بار اول قبول شدم