2777
2789
عنوان

اونایی ک نتونستید گواهی نامه بگیرید .....

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 33 پست
اخه گروه خونی دیگه چرااااا انگار میخایم با ماشین ازدواج کنیم خونامون بهم بخوره😂اعتیاد نداشت باشیم

😂😂😂

توی گواهینامه گروه خونیت ثبت میشه که اگه خدای نکرده تصادف کردی و خون نیاز داشتی، بدونن گروه خونیت چیه

حتما هم باید آزمایش بدی

اگه بگی خودم میدونم، قبول نمیکنه

واسه ما رو که قبول نکرد😅🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اخه گروه خونی دیگه چرااااا انگار میخایم با ماشین ازدواج کنیم خونامون بهم بخوره😂اعتیاد نداشت باشیم

نه خدایی نکرده اگه فردا تصادف کردی دیگه ازت ازمایش خون نگیرن ، مناسب با تیپ خونیت بهت خون بدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂 توی گواهینامه گروه خونیت ثبت میشه که اگه خدای نکرده تصادف کردی و خون نیاز داشتی، بدونن گروه ...

اره من رفتم ازمایش بدم ، ازم اسم آموزشگاه رو پرسیدن بعد سایت اونا وارد کردن ، من رفتم چشم پزشکی دیگه نپرسید گروه خونیم و 

😂😂😂 توی گواهینامه گروه خونیت ثبت میشه که اگه خدای نکرده تصادف کردی و خون نیاز داشتی، بدونن گروه ...

چه چیزا

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن