2777
2789

خاله ام اینا چن روزی مارو دعوت کردن ویلاشون شمال شوهرم خودش راضی بود بریم با مادر و پدرم ۴تایی با ماشین ما رفتیم حالا امروز عصر بعد ۱۲ ساعت رسیدیم خونه خونواده خودش باغ پدرش اینا جمع بودن تو روستاشون چن نفرم مهمون داشتن همین که از در خونه وارد شدیم گفت بریم روستا خونه اونا گفتم همین الان خسته رسیدیم دوش نگرفته گفت من نمیدونم میای بیا نمیای من تنهایی میرم گفتم زنت رو خونه شب تنها میذاری بری فامیلات رو ببینی بعد دست روم بلند کرد بعد منم زنگ زدم به پدرمادرش که اونجا چخبره این تنهایی میاد چون از دو روز قبلش هی زنگ میزدن کی میاید بعد پدرش برگشت گفت شما باید جوری برنامه ریزی میکردید ۱۳ اینجا باشید شما جای من بودید چیکار میکردید بخدا خسته شدم از مرد بچه ننه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش خیلی بوده 

باید الویتش زنش باشه و در کنار اون به پدر و مادرم احترام بزاره

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

خب اون با تو اومده خونه فامیلت.توام با خوش اخلاقی میرفتی خونه فامیلش چی میشه مگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

لجبازی نمیکردی خب. میگفتی دوش بگیریم بریم. خودش زودتر بیخیال میشد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میگه دیگه از این به بعد آبم نمیذارم بدون من بخوری

عصبانیه.بعدا یادش میره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هیییچ جوره حق نداره روت دست بلند کنه هر اشتباهیم کرده باشی

ولی فارغ از این قضیه

اگر خانواده اون انقدر اصرار داشتن باید ی روز زودتر برمیگشتید که هم استراحت کنید هم یه روزو کنار اونا باشید