2777
2789
عنوان

خانمای زیرک بیان 🙏🏻🤣

159 بازدید | 12 پست

خانما من ادم با نظافتی زیاد نیستم ولی کامل شلخته هم نیستم تا حد توانم همیشه تمیز کاری میکنم گردگیری میکنم یبار مهمون فامیلم جشن بود مردونه خونه ما بود منم شب قبلش اشپزخونه لوله اب دراومده بود اب ریخته بود بیرون کلا درگیر بودم فرداش مردونه رو انداختن خونه من بااینک گفتم خونه من در وضعیت بدیه حالا منم همه جارو تمیز کردم حتی اشپزخونه شیشه ها همه جا بعد یکی از اقوام فامیلمون رفته همه جا گفته شیشه پاک کن بدید با دسمال برم شیشه خونه فلانی تمیز کنم منم میخام اومد حالشو بگیرم شما لطفا ی همفکری کنید خودم میخام ی دستمال نو با شیشه پاک کن بخرم اومدنی صداش کنم بگم بیا تمیز کن لیاقت امثال تو اینه اشغال خونمو تمیز کنید اینکارو کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ول کن

ی چی گفته

بی خیال

فرصت پیدا میشه جوابشو بدی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بهش بگو تو برو به فکر تمیزی ذهنت باش تا دیگران از دستت آسوده باشن کثیفی شیشه های من به کسی آسیب نمیز ...

🙏🏻بخدا میومد مینشست پشت در میگفتم مهمونه پشت در نمونه تا صابخونه برسه وقتایی ک بیرون هستن میاوردم خونه ولی توبه کردم دیگ از این کارا نکنم