2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

و پیم دادن و زنگ زدن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تعطیلات واسم عذاب اورن . خوبه که تموم شد تعطیلات واسه کسانی که پول دارن میرن مسافرت خوبه نه واسه ماهایی که پول نداریم. کل عید خونه بودیم فقط می رفتیم بیرون قدم میزدیم همین.  خیلی کسل کننده است خوبه که تموم شد زندگی به روال عادی برگشت شهر ما خلوت و سوت و کور بود انگارهمه رفته بودن مسافرت همه جا تعطیل بود تعطیلات واسه من خیلی دلگیره . انگار عزاست . چون مغازه ها تعطیلن بزور دوتا ادم تو خیابون میبینی  سوت و کور . باور کن این چند روزه خیابون بغل خونمون سوت و کور بود امشب چقدر ماشین رد میشه. چون همه برگشتن خونه هاشون شهر زنده شده تا امروز شهر عین مرده ها بود انگار عزا بود خیلی غم انگیز بود