2777
2789
عنوان

بارداری پوچ و خارج رحمی

1489 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

دوستانی که بارداری پوچ و خارج رحمی داشتید چه علائمی داشتید از, هفته چند فهمیدید کی به لک بینی افتادید از کی درد داشتید؟؟؟  ترشح سفیدم داشتید 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

من پوچ داشتم اصلا لک بینی نداشتم کاملا حالت عادی بدون علایم بودم عدد بتای اولیه ام 50 بود حتی دو روز بعد 2 برابرم شد هفته 5 و 8 فتال پل یا جنین توی کیسه دیده نشد توی خارج رحمی عدد بتا توی 48 ساعت دو برابر نمیشه و ساک توی هفته 5 در رحم دیده نمیشه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پوچ داشتم اصلا لک بینی نداشتم کاملا حالت عادی بدون علایم بودم عدد بتای اولیه ام 50 بود حتی دو روز بعد 2 برابرم شد هفته 5 و 8 فتال پل یا جنین توی کیسه دیده نشد توی خارج رحمی عدد بتا توی 48 ساعت دو برابر نمیشه و ساک توی هفته 5 در رحم دیده نمیشه

عزیزم زیر شکمت سفت شده بود بزرگ شده بود

من خارج از رحم بود ازهفته ششم  لک بینی داشتم با کنی درد فقط،یک طرفه بعد هی کم کم زیاد شد دردم  لک بینیم  بسشتر شد

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

درد خارج از رحمی فقط یه طرفه  هست 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
من خارج از رحم بود ازهفته ششم  لک بینی داشتم با کنی درد فقط،یک طرفه بعد هی کم کم زیاد شد دردم  لک بینیم  بسشتر شد

خوب خداروشکر پس خارج رحمی نیستم چون نه درد دارم نه لک بینی من الان هفته 7 هستم 

مرسی که جواب دادید

من همه چیم نرمال فقط چون همه گفتن تا هفته 8 نرو سونو نگرانم که سالم یا نه

من فقط حالت تهوع ندارم 

الهی،شکر عزیزم برام دعا کن ای ن اضطراب دلشوره وضعیت بد روحیم جسمیم خوب،شه 

بله زیر شکمم تیر میکشید چون ساک توی پوچ بزرگ میشه یه هفته دیگه سونو بده امواج منفی رو هم از خودت دور کن به چیزای مثبت فکر کن تا جذبشون کنی 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
الهی،شکر عزیزم برام دعا کن ای ن اضطراب دلشوره وضعیت بد روحیم جسمیم خوب،شه

ان شاءالله هرچی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد و تو زندگیت ارامش داشته باشی

بله زیر شکمم تیر میکشید چون ساک توی پوچ بزرگ میشه یه هفته دیگه سونو بده امواج منفی رو هم از خودت دور کن به چیزای مثبت فکر کن تا جذبشون کنی

چشم عزیزم ممنون جواب دادی

سلام دوستان. من ی بارداری پوچ رو درست چند ماه بعد از عروسیم تجربه کردم. هفته ششم به توصیه پزشکم سونو واژینال کردم که فقط ساک بود. 2 هفته بعدش مجدد سونو کردم که جنین دیده نشد. و مجبور به کورتاژ شدم. بعد که دادیم پاتولوژی دکترم بهم زنگ زد که بیا مطب جواب پاتو رو فرستادن. و من رفتم بهم گفت مول بوده. در حالی که پارشیال مول بود و بهش اصلا مول گفته نمیشه . خلاصه اینکه از لحاظ روحی بسیار بسیار ضربه خوردم و پزشکم رو خیلی تو این موضوع مقصر می دونم. الان می خوام اقدام کنم . دکترم هم عوض کردم. منتها به خاطر تزریق واکسن آبله مرغان فعلا نمی تونم تا 3 ماه باردار بشم. خیلی خیلی نگرانم که این مشکل دوباره تکرار بشه. البته شوهرم هم آز اسپرم داده و اسپرم های سالمش تو مورفولوژی فقط 3 درصده و 97 درصد ابنرماله. حالا واقعا نمی دونم به خاطر اسپرم های همسرم بوده یا خودم مشکلی داشتم یا عوامل خارجی مثل هوا ، پارازیت و وای فای و ....

البته آزمایش های کامل هم من انجام دادم که مشکلی نبود به غیر از tpo  و LH که یکم بالا بود که لیووتیروکسین و دیان می خورم فعلا.

هر وقت خدا بخواد مامان میشم

عزیزم تا جایی که من در مورد علایم بارداری خارج از رحم اطلاع دارم موارد زیر است:

درد حاد و شدید در قسمت تحتانی شکم، که به سمت شانه دیگر انتشار می یابد

شوک، رنگ پریدگی، سردی، تاکی کاردی، هیپوتانسیون، درد قسمت تحتانی شکم 

و شامل ترشحات هم می شود.