2777
2789
عنوان

کسانی که سقط داشتند لطفا کمک کنند

286 بازدید | 9 پست

به دلیل بارداری پوچ ۳ روز پیش خود به خود تو هفته ۹ سقط داشتم الان ششمین روز از شروع خونریزیم هست و هنوز خونریزی زیاد دارم البته قابل کنترل هست ولی از دیشب انگار ماهیچه تمام شکمم درد می کنه و داره بیشتر می شه.کسی تجربه مثل من داشته؟ البته خودم اگه دیدم تا فردا عصر کاهش پیدا نکرد می رم دکتر

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیدا جون و خانومیه اقاش ممنون برای جواب 

نه اینکه دکترم گفت ۲۰ روز بعد برم سونو هندز نرسیده به روز سونو. برای همین نرفتم هنوز

سونوم می شه ۷ خرداد

خواهش میکنم عزیزم

پس گرمیجات بخور اگر بقایا داری دفع بشه،ورزش هم خوبه

البته گرمیجات زیاد نخور که خونریزیت غیرقابل کنترل بشه

انشاالله بزودی یه نی نی خوشگل بجاش میاد💖

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
ممنونم خانومیه آقاش خیلی حس خوبی کردم از دعاتون.انشاالله چشم گرمیجات هم می خورم

عزیزم من سقط کردم و بعدش تا پنجاه روز خونریزی تقریبا شدید داشتم

چندین بار هم رفتم دکتر و حتی یک بار دکترم گفت ممکنه بقایا مونده باشه که باید بری کورتاژ اما یک مامای خیلی حرفه ای و مسن بهم گفت اصلا مشکلی نیست و صبر کن فعلا ، که وقتی حدود یک ماه و نیم بعد رفتم سونو گفت تمام بقایا دفع شده. ماما بهم گفت به هیچ وجه کورتاژ نکن و با این خونریزی که داری بقایا خودش میره

وقتی قطعی شد که بقایا ندارم توی سونو، دکتر یک قرص داد بهم که ظرف دو روز خونریزی قطع شد

اینم بگم که جفت و جنین حدود دوازده هفته ای من خیلی زود همون روز اول دفع شد اما خونریزی ادامه پیدا کرد و دردهای شدید که تا چند هفته بود ...

به جز گرمیجات، حتما غذاهای مقوی مثل کباب بخور که خونریزی توان بدنیت رو تحلیل نبره...

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی
عزیزم من سقط کردم و بعدش تا پنجاه روز خونریزی تقریبا شدید داشتمچندین بار هم رفتم دکتر و حتی یک بار دکترم گفت ممکنه بقایا مونده باشه که باید بری کورتاژ اما یک مامای خیلی حرفه ای و مسن بهم گفت اصلا مشکلی نیست و صبر کن فعلا ، که وقتی حدود یک ماه و نیم بعد رفتم سونو گفت تمام بقایا دفع شده. ماما بهم گفت به هیچ وجه کورتاژ نکن و با این خونریزی که داری بقایا خودش میرهوقتی قطعی شد که بقایا ندارم توی سونو، دکتر یک قرص داد بهم که ظرف دو روز خونریزی قطع شداینم بگم که جفت و جنین حدود دوازده هفته ای من خیلی زود همون روز اول دفع شد اما خونریزی ادامه پیدا کرد و دردهای شدید که تا چند هفته بود ...به جز گرمیجات، حتما غذاهای مقوی مثل کباب بخور که خونریزی توان بدنیت رو تحلیل نبره...

ممنونم بسیار زیاد خانومی که این همه وقت برام گذاشتید و از خودتون نوشید.انشالله به همه خواسته هاتون برسید

قربونت عزیزم🌹

من امروز خیلی اسپاسمم شدید شد و بعد از کلی بیمارستان گردی  و معطلی بالاخره رفتم پیش دکتر زنان خودم و خیلی خوشحال شد وقتی سونو کرد گفت خدا رو شکر همه چیز دفع شده و هیچ چیزی باقی نمونده و برای اسپاسم هم دو تا امپول داد.الان کمی بهترم خدا رو شکر