2777
2789

شوهرش زن صیغه کرده شما بودین بهش میگفتین. اگه میگفتین چی میگفتین که باور کنه. ...مرد خیلی حقه باز و زبان بازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن خداخودش داره میبینه درست میکنه

اون نمیتونست منو بایه شماره پیدا کنه خودتم میدونی اینو بهانه کردی.تو خیلی گنده ش کردی وازش میترسی من میدونستم هیچ غلطی نمیتونه بکنه وگرنه همون روز میکرد. میخواستی ارومش کنی یه راه دیگه رو میرفتی نه بچه دارشدن. بیای به پدرم چی بگی ؟میخوای بگی یه زن حامله قددستمه اومدم دوباره زن بگیرم.؟! فکرکردی من اینجا چی بگم؟؟پیش اون سگ وفامیلاش پیش وکیل وخونوادش که ناز کردم هزاربار براشون  بگم زن دوم یه مرد زن وبچه دارشدم یه خونه رو خراب کردم؟! اصلا نمیتونی منطقی فکر کنی. صبر کن اون بچه به دنیابیاد جدا شو وبیا حداقل متاهل نباشی دیگه. ما رابطمون ازهمون روز که اون حامله شد به کل فروپاشید. خرابش کردی هرجای دنیا بگم عاشق من بود اون وسط ازیکی دیگه بابا شد میگن خاکتو سرت که هنوزم موندی . فقط به خودت حق میدی

مگه نمیگی زنده ساده س از رو سادگی شوهره رو میبخشه و ته دلش تو رو نفرین می‌کنه که چرا میخوای زندگیشون و خراب کنی بیخیال جانم کلاهمون و سفت بگیریم باد نبره کافیه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔