2777
2789

لابد چون ممنوعه حذف میکنه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام تاپیک اخرمو بخونین خب

من بیام هر روز تایپیک های شما با همکاراتون رو بخونم؟از کی تا حالا سیزده بدر رفتن جرم شده یا عکس بزغاله گذاشتن تو طبیعت جرمه خبر نداریم 

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
والا منم شاکیم تاپیک من راجب این بود که ۱۳بدر رو دوس ندارم بعد الکی حذفش کردن دیگه راجب هیچی نمتونی ...

ببینین نوشتم هر تاپیکی در مورد 13 بدر ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تاپیک اخرمو بخونین خب

یه موضوع برام سواله....

چطور یه چیزی ممنوع میشه؟ قطعا ۱۳ بدر غیر اخلاقی نیست....

واقعا مکانیزم مدیریتی خیلی مستبدانه هست....

کاربر در مقابل سودی که به سایت میرسونه حقی داره

اشتباه میگم؟ 

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
حوصلشون سر رفته تو خونن پاک میکنن دیگ

ن عزیز دلم بحث پیش میاد بی احترامی و توهین میشه

این همه موضوع اما فقط ای تایپیک هارو می‌زنند تا ملا جنجالی بشه وگرنه به بقیه چه ربطی داره فلانی تو خونه یا رفته پارک

من بیام هر روز تایپیک های شما با همکاراتون رو بخونم؟از کی تا حالا سیزده بدر رفتن جرم شده یا عکس بزغا ...

نخونین لغو میشین دیگه باید لااقل تاپیکهای نی نی یارا رو بخونین بدونین چی ممنوع هست همیشه هم کلی ممنوع جدید داریم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ن عزیز دلم بحث پیش میاد بی احترامی و توهین میشه این همه موضوع اما فقط ای تایپیک هارو می‌زنند تا ملا ...

میدونم بابا همینجوری گفتم ولی حرف شمام صحیح رو تخم چشم ماست  

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..