2777
2789
عنوان

شوهرم امشب میخواست با چاقو بیاد سمتم وسط دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 83 پست

با مشروب خوردنش مشکل دارم ولی از کلنجار رفتن خسته شدم زیاد نمیخوره مثلا ماهی یبار ولی وقتی دوستاش جمع باشن باید یه سر بزنه بهشون که گاهی اوقات همین میشه مشکل و دعوا و اینکه زیاد اهل استراحت و خوابه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من میشناسم آدمایی که مشروب میخورن 

ولی ماه رمضون و محرم میشه میذارن کنار به حرمت این ماهها 

ولی همسر شما خدا هدایتش کنه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
فردا به غلط کردن ميفته برار اثر اونا بپره 

غلط کردنش به رفتار من بستگی داره بنظرت جمع کنم صبح دست بچه هامو بگیرم برم خونه مامانم اینا یا چند روز سگ محلش کنم؟ چیکار کنم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

مشکلت مشکل منم هست

آدم بی مسئولیت و بی خیال

البته که به فکر پیشرفت ورسیدن به آرزوی های خودش هست

ولی ی آدم‌ زودجوش واززیر بارمسئولیت شونه خالی کن

جوری که احساس میکنم دوستم نداره وشدم پله ی پیشرفتش.

ولی واسه داداش خیرندیدش خوب وقت میزاره وایام عیدو همش باهاش گذروند بابیرون رفتن و مشروب وسیگاروزهرماررررر

غلط کردنش به رفتار من بستگی داره بنظرت جمع کنم صبح دست بچه هامو بگیرم برم خونه مامانم اینا یا چند رو ...

بنظرم برو اما اگه مطمئنی میاد دنبالت

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
بخاطر مستیشه،داداشاتون چندسالشونه؟

داداش کوچیکه من ۲۴ دانشجوی پزشکی داداش کوچیکه خودش ۲۵ 

من بودم زنگ میزدم ۱۱۰ تا بیان جمش کنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹