2777
2789
عنوان

ای دوستِ آن کس که دوستی ندارد..

234 بازدید | 14 پست

اى دوستِ آن کس که دوستى ندارد

اى طبیبِ آن کس که طبیبى ندارد

اى پاسخ دهِ آن کس که پاسخ دهی ندارد. 

اى یارِ دلسوزِ آن کس که دلسوزى ندارد

اى رفیقِ آن کس که رفیقی ندارد

اى فریادرسِ آن کس که فریادرسى ندارد

اى راهنماى آنکه راهنمایى ندارد

اى مونسِ آنکس که مونسى ندارد

اى ترحم کننده ی آن کس که ترحم کننده اى ندارد

اى همدمِ آن کس که همدمى ندارد..

فراز ۵۹ دعای جوشن کبیر💗

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

«رُبما یُساق إليك قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامك»

شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شود كه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد...❤️

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

الهی بحق امام علی (ع) حاجت روابشی

دوستای گلم♥️🙃

امشب شب قدره

میشه برام نفری یه صلوات بفرستین که بهترین خیروعافیت برای من وخانواده ام رقم بخوره وازغم رها بشیم؟

اجرتون باسید الشهدا

تنتون سالم دلتون شاد♥️♥️

🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه عزیزم 

خوندن جوشن کبیر تقریبا چند ساعت وقت لازم داره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

قبول باشه عزیزم  خوندن جوشن کبیر تقریبا چند ساعت وقت لازم داره؟

گلم اگه کند میخونید ۱ ساعت اگه با صوت گوش بدید نیم ساعت ۴۵ پنج دقیقه طول میکشه 

التماس دعا قشنگم💗

امشب شب قدره💔 میشه برام نفری یه صلوات بفرستین که بهترین خیروعافیت برای خودمون و خانواده هامون رقم ...

فرستادم عزیزم انشالله حاجت روا شی ❤️

التماس دعا گلم

گلم اگه کند میخونید ۱ ساعت اگه با صوت گوش بدید نیم ساعت ۴۵ پنج دقیقه طول میکشه  التماس دعا قشن ...

ممنون عزیزم

حاجت روا بشید انشالله 🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
الهی بحق امام علی (ع) حاجت روابشی دوستای گلم♥️🙃 امشب شب قدره میشه برام نفری یه صلوات بفرستین ...

فرستادم قشنگم انشالله حاجت روا شی به حق این شب عزیز💗

خدای خوبم...

در این شب نورانی قدر

دلم میخواد برای همه 

بنده هات دعا کنم 

دعایی از اعماق وجودم...

خدایا شاد کن دلی را 

که گرفته و تنگ است...

بی نیاز کن کسی را 

که بدرگاهت نیازمند است 

امیدوار کن کسی که نا امید است..!

و بگیر دستانی که اکنون 

به سوی تو بلند است..🙏

اللهم صل علی محمد و ال محمد منم براشما و نی نی سایتیا فرستادم🥺🤲عاقبت بخیر شید❤️

ممنونم از دعای قشنگت❤️

سلام‌خواهر جان

داخل خصوصی پیدا نکردم شما رو ..

عزیزم شما وضو بگیرید و‌با بدن پاک 

یک پارچ آب بردارید ۳۰بار سوره قدر 

رو تلاوت کنید و به آب بدمید 

و یک بار فقط اول با اون آب پای گلدان وضو بگیرید ،(نباید داخل چاه بریزه ،مطلقاااا )چون آب قرآنی هست .بعد مدام کم که شد روش آب بریزید تا تجدید بشه

.بعد بسم الله الرحمن الرحیم بگید و‌مصرف کنید ،داخل غذا هم یک مقدار موقع که طبخ تمام شده بود از آخر بریزید ..

تو شربت هم میشه استفاده کرد ..

اثرات سوء بیماری رو به اذن الله کم می‌کنه تا روند بهبود ...

اینا وقتی هست که پُرسه پزشکی و درمان رو هم طی کرده باشید .

خدا شفا و عافیتش رو نصیبتان کنه 

آمین 

والسلام 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام‌خواهر جان  داخل خصوصی پیدا نکردم شما رو .. عزیزم شما وضو بگیرید و‌با بدن پاک  ی ...

سلام

ممنونم انشالله هرچی از خدا میخواید قسمتتون کنه