2777
2789
عنوان

مامانم بهم برگشت گفت خراب 😭

1001 بازدید | 39 پست

امروز خیلی دلم گرفته یعنی امشب واقعا خسته شدم از زندگی مامانم برگشت بهم گفت تو خیلی خرابی هر حرفی بهش زده بودم برگشت زد تو سرم حرفامو یعنی حالم آنقدر بده میگه تو خرابی فلان تو آبروی منو می‌بری 

فقط از من یه حرف هیچ موقع راز دلتون رو هم حتی به مادرتون هم نگید 😭یجور نابودتون می‌کنه که هیچی ارومتون دیگه نمیکنه من نمیبخشمش😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیچکس غیر خودت درددل نکن

ناگفته ها

بزرگترین گنج عالم اند!

وقتی با کسی درد و دل

میکنی مثل اینه که بهش یه چک

سفید امضا بدون تاریخ میدی

تا هروقت هرجور خواست

ازش استفاده کنه ...

پس مراقب باش که حرف دلت رو

با کی و کجا میزنی ...

حرف دلتو با خدا بزن ...❤️

عب نداره خانواده منم گفتن حالا مگ من خراب شدم

بیخیالش پیش میاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حالم بده قشنگم کاش میتونستم حالتو خوب کنم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
با هیچکس غیر خودت درددل نکن ناگفته ها بزرگترین گنج عالم اند! وقتی با کسی درد و دل میکنی مثل ا ...

آخه خداهم خیلی وقته دیگه منو نمی‌خواد به حرفامگوش نمی‌ده 🥲واقعاا دلم خیلی شکست 

حتی با مادرتم نباید دردو دل کنییی  غصه نخوررر عزیزممم  اگر مادرتتت میفهمید ک نمیگف ...

بخدا دیگه خسته شدم خوبه دکتر کنار خودش گفته آنقدر بهش حرص نده قلبش تو این سن اینجوری شده