طلا۲_۲ مدیر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 عنوان اسم و حاجت بگید به نیتتون سوره قدر میخونم | مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 255 پست براتون سوره قدر میخونم بچه ها الهی همگی حاجت روا بشید شما هم برای من یدونه صلوات بفرستید ❤️التماس دعا گیرم که ببخشد زخجالت چه کنم؟💔 میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ 1403/01/13 | 01:30 54 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی459 عضویت: 1391/03/14 تعداد پست: 2815 فرستادم. حاجت روا باشی. التماس دعا به نیت خرید جای عالی برای محل کار با کمترین قیمت التماس دعا به نیت نابودی تمام دشمنام بخصوص اون افرادی که مد نظر مه التماس دعا به نیت برآورده شدن تمام حاجات مادی و معنوی ام به بهترین شکل ممکن
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 اسمم منیژه هستش دوستانی که در حق این بنده حقیر دعا میکنن خداوند با خوبان محشورشون کنه من کمترین هم ب ... ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمان شاءالله خدا گره از مشکلات باز کنه و دلت شاد بشهعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 12506 الهی حاجت روا شی ، برای پدر همسرم دعا کن شفا بگیره من خیلی دوستش دارم نمیخوام از دستش بدم😭😭 حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 اسم پروفم مشکلم فقط با پول حل میشه و من ندارم الهی خدا ی روزی حلال ب زودی بهت برسونه و مشکلت حل بشه ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 ارامش دلمون سلامتی ♥️ ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 برای سلامتی خودم و خانوادم خونه بخریم کار و درآمد و موفق بشم و به چیزایی که میخوام برسم ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 التماس دعا برای ختم به خیر شدن آرزوهام❤ ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمتمام مشکلاتت حل بشنعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 خدا هرچی که میخوای بهت بده😍😍 برای منم دعا کن خوشگلم ممنون عزیزم ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
arghavan255 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11902 کار خوب براش پیدا شه ازدواج کنیم ❤️ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 شیوا ام برای قبولیم تو یه کاری دعا کن ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
نخند عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 9912 ممنون عزیزم ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزم عاقبتت بخیر التماس دعا ممنون عزیزم حاجتت روا 🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 فاطمه به نیت ظهور آقا امام زمان سلامتی همه مردمان شفای مریضان بچه دار شدن کسایی که بچه میخوان ... ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 ممنون میشم دعام کنید وسواس فکریم خوب بشه و مشکل فک ام رفع بشه...❤️ حاجت روا بشید انشاالله ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمالهی مشکلت حل بشه عاقبتت بخیرالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1448 شیرین ،حاجتم خوشبختی و عاقبت بخیر. ان شاالله همه سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر بشن . ان شاالله هر که ... ان شاءالله ب خواسته ی دلت برسی عزیزمعاقبتت بخیرالهی ب همین شب عزیز گره مشکلات همه باز بشهالتماس دعا میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️