2777
2789
عنوان

جواب اینو چی بدم 🤦🏻‍♀️

228 بازدید | 34 پست

اول  بگم از خودم .من یه آدم درونگرام ک کم حرفم ولی حرف هم میزنم چیز مسخره ای نمیگم ک کسیو تخریب کنم یا باعث رنجش کسی شم .ولی جاریم برعکس خیلی برونگرا و سرگرمیشم اینه ک همه رو مسخره کنه و ضایع کنه .همش تو جمع خواهرشوهرا تا من میخوام بگم اره مثلا من از سفر خوشم میاد میگه چه عجب تو یه چیزی دوس داری.کلا خاک تو سرم شده جوابشو نمیدونم چی بگم همین این ک میگم یه نمونه ریز از کاراشه .شوهرمم گیر داده من میخوام با اونا برم بیرون سیزده بدرو همه چیزو هم انداختن گردن من ک تو آماده کن .آماده ام کردم ولی اصلا دلم نمیخواد چشمم به چشش بخوره .نمیدونم چه بهانه ای بیارم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
خیلی سخته آدم به اجبار بره با یه نفر بیرون.

خیلی 😔.

کل شبو گریه کردم .همش میگم من چقد بدبختم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدرخودتو شل وضعیف نگیر..بروتفریح وبخاطراینکه جاریت بسوزه تامیتونی بگو وبخند..اگرم مسخره کردفقط با ...

مشکلی با تفریح ندارم ولی اخه با این آدم نه🤦🏻‍♀️

کل روزو زهرمارم میکنه 

به شوهرت می گفتی نمی خوام باشون برم بیرون قبول نمیکرد یعنی؟

گفتم .خواهرش گیر داده نه با اونا بریم اینم همش خام حرفای خواهرشو حرف من براش اهمیتی نداره

تو چرا اماده کردی تقسیم کار میکردی

شوهرم گیر داد گفت وضیفته تو سنت کمتره اونا نباید کار کنن که .خیلی بدم میاد از همشون 🤦🏻‍♀️

شوهرم گیر داد گفت وضیفته تو سنت کمتره اونا نباید کار کنن که .خیلی بدم میاد از همشون 🤦🏻‍♀️

توهم قبول کردی یعنی چی وظیفته چه پرو

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
بخاطرآدم بی ارزشی مثل جاریت زندگی روبه خودت زهرنکن..یه بارباجدیت باهاش برخورد کن وتوی جمع جوابشو بده ...

فردا چیزی گفت میخوام بگم یکی میخواد تورو مسخره کنه زنیکه .شوهرمم حتی اگه زدتم جواب اونم میدم الان ک اینجا دارم مطرحش میکنم خیلی از خودمم بدم اومد .تهش هر چی ک میخواد بشه اصلا خستم کردن🤦🏻‍♀️

توهم قبول کردی یعنی چی وظیفته چه پرو

بخدا یه چیزی گفتنی عادت کرده داد میزنه سرم کتکم میزنه .بخاطر این ک پیش خواهرش کتکم نزنه هیچی نگفتم 

بخدا یه چیزی گفتنی عادت کرده داد میزنه سرم کتکم میزنه .بخاطر این ک پیش خواهرش کتکم نزنه هیچی نگفتم&n ...

عزیزم چرا انقدر کوتاه میای به خدا این همه خانوم بودن خوب نیست

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
فردا چیزی گفت میخوام بگم یکی میخواد تورو مسخره کنه زنیکه .شوهرمم حتی اگه زدتم جواب اونم میدم الان ک ...

باپنبه سرببر عزیزم..تنهاهدف جاریت اینه که توعصبی بشی وباهمسرت مشکل پیداکنی..باورکن تنهاراهی که میتونی نابودش کنی اینه که خوشحال باشی وبگی وبخندی بخصوص باهمسرت..جلوچشم اونا جوری به شوهرت بگو چشم که شوهرت فکربکنه پادشاه عالمه..اینجوری یواش یواش به سمت توکشیده میشه نه خواهرش..آرامشتوحفظ کن وبیشتروقتی شوهرت نیست جواب جاریتو بده اونم نه باعصبانیت بلکه باتمسخر..یه جوری که انگار داری جواب کلفتتو میدی