2777
2789
عنوان

جواب اینو چی بدم 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست
عزیزم چرا انقدر کوتاه میای به خدا این همه خانوم بودن خوب نیست

خودمم بدم میاد .یه ترسی تو وجودمه از شوهرم.حتی دوستداشتنمم از ترسه اصلا دوسش ندارم .مجرد بودم اینجوری نبودم اصلا سرزنده و شاد بودم الان یه آدم درونگرام و ترسو 🤦🏻‍♀️یه کاری کرده فقط میگم هیچی نگم دعوا نکنه دادو بیداد راه نندازه

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
باپنبه سرببر عزیزم..تنهاهدف جاریت اینه که توعصبی بشی وباهمسرت مشکل پیداکنی..باورکن تنهاراهی که میتون ...

میشه بهم بگی چی بگم من اصلا تو این چیزا خوب نیستم زود عصبی میشم 🤦🏻‍♀️

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم بدم میاد .یه ترسی تو وجودمه از شوهرم.حتی دوستداشتنمم از ترسه اصلا دوسش ندارم .مجرد بودم اینجور ...

داد میزنه تو هم داد بزن ببخشید بعضی وقتا باید ادم خودشو بزنه سلیطه بازی منم ۱۵ سال خوب بودم هیچی گیرم نیومد اگه بچه نداری و تازه ازدواج کردی الان میتونی درستش کنی 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
داد میزنه تو هم داد بزن ببخشید بعضی وقتا باید ادم خودشو بزنه سلیطه بازی منم ۱۵ سال خوب بودم هیچی گیر ...

متاسفانه بچه دارم بیشتر بخاطر اون سکوت میکنم

میشه بهم بگی چی بگم من اصلا تو این چیزا خوب نیستم زود عصبی میشم 🤦🏻‍♀️

من ۱۰ساله ازدواج کردم شوهرم به حدی تحت تآثیرخانوادش بود که دوبارمیخواستم طلاق بگیرم.جاریم ازجاری تو بدتربود توی جمع مسخرم‌میکرد ومنم میریختم توی خودم‌ونمیتونستم جوابشو بدم بخاطرهمین میشدعقده وهمیشه عصبی بودم ودعواداشتم..خجالت رو بذارکناروهرچی بهت گفت توهم بالحن خودش جوابشو بده نه بادعوا وبددهنی..فقط یه باربزنی توی ذوقش یواش یواش ازت دست برمیداره..الان شوهرم بدون مشورت بامن حتی خونه ی مادرش نمیره ..اولش عصبانیتمو سر اون خالی میکردم.ولی الان جلوجاری وبقیه شوهرمو کردم یه بت که میپرستمش..اینجوری شوهرم شده پشت وپناه من نه اونا

من ۱۰ساله ازدواج کردم شوهرم به حدی تحت تآثیرخانوادش بود که دوبارمیخواستم طلاق بگیرم.جاریم ازجاری تو ...

خدارو شکر درست شده شوهرت.من ک فقط فکر طلاقم همش میگم برم اقدام کنم چون واقعاً امیدی ندارم درست شه .

خودمم بدم میاد .یه ترسی تو وجودمه از شوهرم.حتی دوستداشتنمم از ترسه اصلا دوسش ندارم .مجرد بودم اینجور ...

همین کارا کردی شیز شده برات، اون داد میزنه تو بیشتر داد بزن، تهش هرچی میخواد بشه، مردا وقتی ببینن کوتاه میای همش میزنن تو سرت، 

همین کارا کردی شیز شده برات، اون داد میزنه تو بیشتر داد بزن، تهش هرچی میخواد بشه، مردا وقتی ببینن کو ...

اره دقیقا 🤦🏻‍♀️

اینجوری ک میبینم تهش خودم نابود میشم

اره دقیقا 🤦🏻‍♀️ اینجوری ک میبینم تهش خودم نابود میشم

ببین جاریت داره از سکوتت سواستفاده میکنه، اگه میخوای لجش دربیاد خیلی باهاش سرد برخورد کن ازهمون اول ، بعد اگه یوقت چیزی بهت گفت فقط نگاش کن یه پوزخند بهش بزن و روتا اونور کن، ودوباره رو به بقیه ادامه حرفت بزن، اینجوری خیلی لجش درمیاد، حتی این حرکت از صدتا فوحشم بدتره براش، 

ببین جاریت داره از سکوتت سواستفاده میکنه، اگه میخوای لجش دربیاد خیلی باهاش سرد برخورد کن ازهمون اول ...

اهم همین کارو میکنم