2777
2789
عنوان

جواب اینو چی بدم 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست
اره دقیقا 🤦🏻‍♀️ اینجوری ک میبینم تهش خودم نابود میشم

من ازشرایط زندگیت هیچی نمیدونم ولی اگه خانوادت حمایتت میکنن وهواتو دارن محکم باش، جلوی شوهرت وایسا، یه بار که سفت وایسی و ببینه کار به جای باریک میکشع زبونش کوتاه میشع و جلوی خانوادشم میاستع، ازچی میترسی دختر، تهش جداییه، واقعا مگه چند بار زندگی میکنی، اگه بخاطر بچت داری تو سرزدن تحمل میکنی بایذ بگم سخت در اشتباهیی، بچه یه مادر قوی وشاد میخواد، وقتی ببینه مادرش چقد بب اعتماد به نفسه و ضعیفه،متاسفانه باید بگم اینده خوبی درانتظار بچتم نیست

خدارو شکر درست شده شوهرت.من ک فقط فکر طلاقم همش میگم برم اقدام کنم چون واقعاً امیدی ندارم درست شه .

امیدت اول به خدا وبعدبه خودت باشه..الان بری طلاق بگیری وکم بیاری بچتو بیچاره میکنی..شوهرت از شوهرمن بدترنیست من دوباراینقدرکتک خوردم افتادم بیمارستان..الان که فکر میکنم همش بخاطربیفکری وسیاست نداشتن خودم بود..من یه راه بهت میگم یک ماه امتحانش کن وقتی جاریت یاهرکس دیگه ای بهت حرفی زد همون لحظه جوابشو بده برات مهم‌تباشه ناراحت میشه یابهش برمیخوره فقط نریز توی خودت که بشه عقده وزندگیه زناشوییت رو خراب کنه..دوم اینکه حتی اگه ازشوهرت متنفری همین یک ماه فکر بکن خدای تو شوهرته وباید بپرستیش حتی اگه بددهنی کرد توقربون صدقش برو ببین چطور معجزشو میبینی..فکر کن بازیگری واین یک ماه باید خودتو مجبور کنی فیلم بازی کنی وتوی این فیلم شوهرت همه ی دار وندارته..خودت به داد زندگیه خودت وبچت برس وزرنگ باش..نذارزندگیت بشه بازیچه ی دست جاریه احمقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدت اول به خدا وبعدبه خودت باشه..الان بری طلاق بگیری وکم بیاری بچتو بیچاره میکنی..شوهرت از شوهرمن ...

موافقم با حرفت من اصلا سیاست ندارم .چشم حتما همین کارو میکنم .خیلی خیلی ممنونم ازت 😍🌹💋💕💕💕💕

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
موافقم با حرفت من اصلا سیاست ندارم .چشم حتما همین کارو میکنم .خیلی خیلی ممنونم ازت 😍🌹💋💕💕💕💕

توکلت به خداباشه خودتو دست کم نگیر وقتی خداقدرت ازدواج کردن ومادر شدن رو بهت داده قدرت حفظ کردنشم بهت میده..ایشااله که خوشبخت وموفق بشی 

توکلت به خداباشه خودتو دست کم نگیر وقتی خداقدرت ازدواج کردن ومادر شدن رو بهت داده قدرت حفظ کردنشم به ...

قربونت بشم همچنین.💖

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂