2777
2789

رفتار پدر و مادرم خیلی باهام بده 

خیلی خود خواهن 

برای خودشون هزار جور خرج میکنن ولی من تا چیزی بخوام بخرم نمیزارن 

غذا هم که قسمت خوبش برای اوناس 

چند وقت پیش هم یه خاستگار داغون برام اومد مامانم گیر داده بود شوهر کن 

همش هم تو خونه دعوا و جنگ اعصابه 

خیلی تو این خونه احساس غریبی میکنم 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

ببین پس امام حسن ع چی میکشیده ک حتی همسرشم باهاش دشمن بوده تو خونه خودش هند جگر خوار خدا لعنتش کنه😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم 

دانشجویی برای کنکور بخون دولتی قبول بشی خوابگاه بگیری

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اصلا به این فکر نکن ازدواج کنی خلاص میشی اصلا خونه بابات باجنگ اعصابش نعمت سعی کن توی خونه بحث نکن هرچی میگن باجمله شما درس میگین خاتمش بده سعی کن کارا خونم کمک مادرت کنی و اینکه مستقل ش سرکار برو پس اتداز کن و درست ادامه بده مستقل بشب ارومتر میشن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ببین پس امام حسن ع چی میکشیده ک حتی همسرشم باهاش دشمن بوده تو خونه خودش هند جگر خوار خدا لعنتش کنه😭 ...

خدا من بکش ک اومدی ای میگی😑😐خدایا براهرچیزی یه دلیلی میارن اره اماما این مسله داشتن همین شماها باعث میشین واقعا ادم ازهمه چی. متنفر بشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اصلا به این فکر نکن ازدواج کنی خلاص میشی اصلا خونه بابات باجنگ اعصابش نعمت سعی کن توی خونه بحث نکن ه ...

مشکل من اینه نه میتونم درس بخونم نه بیرون برم 

نه کلا با کسی معاشرت داریم 

نه سر کار اجازه دارم برم 

این زندگیه به نظر شما 

خدا من بکش ک اومدی ای میگی😑😐خدایا براهرچیزی یه دلیلی میارن اره اماما این مسله داشتن همین شماها باع ...

ریپلای نکن حوصله بحث ندارم شما برو با هم عقیده خودت کل کل کن 😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
مشکل من اینه نه میتونم درس بخونم نه بیرون برم  نه کلا با کسی معاشرت داریم  نه سر کار اجا ...

باشون خرف بزن یا بگو خرجم بدین ماهیانه اینقدر بهم بدین ندادن برو سرکار نزار بدبخت بشی درست ادامه بدخ به زورم ک شده

باشون خرف بزن یا بگو خرجم بدین ماهیانه اینقدر بهم بدین ندادن برو سرکار نزار بدبخت بشی درست ادامه بدخ ...

با بد بختی گفتم حداقل اندازه یارانم بهم بدین دوماهه ۴۰۰میگیرم ولی چه فایده خرجش نمی تونم بکنم 

از ت دل ازشون متفر شدم 

اگه از شوهر بدی ببینم میگم غریبه س 

ولی پدر و مادر نباید این کار رو بکنن 

عقده همه چی به دلم مونده 

ریپلای نکن حوصله بحث ندارم شما برو با هم عقیده خودت کل کل کن 😐😐

بله بایدم بهتون بربخوره اخه زن حسابی بچه مردم داره راهنمایی میخواد تومیای ربطش میدی به حسن حسین فازتون چی بکش بیرون زن حسابی خدا نای عقل مگه توکلتون پوچی گزاشته بچه مردم درس راهنمایی کن امام حسن چی کشیده بچه مردم جون بیاد خودش بچسبون به اماما تحمل کنه اخرش خودکشی کنه تو لعنتس بااین حرفات جواب گو اون بچه ای پس بکش بیرون خواهشان ساکت باش اه خدا به راه راست هدایتون کنه ک هرچی میشه به اسم امام اینا حرف میزنین

بله بایدم بهتون بربخوره اخه زن حسابی بچه مردم داره راهنمایی میخواد تومیای ربطش میدی به حسن حسین فازت ...

باشه 

با بد بختی گفتم حداقل اندازه یارانم بهم بدین دوماهه ۴۰۰میگیرم ولی چه فایده خرجش نمی تونم بکنم  ...

میدونم اما فک نکن شوهرخوبه شوهر ۱۰۰۰ برابر بدتر پس سعی کن مستقل بشی شوهر کنی با یه بچه فردا کارت طلاق بکشه میگی خونه بابا بهتر بود عزیزم فک کن یه بچم بعدا بدبخت میشه ریسک ازدواج ک شوهر خوب. گیرت بیاد عزیزم 

میدونم اما فک نکن شوهرخوبه شوهر ۱۰۰۰ برابر بدتر پس سعی کن مستقل بشی شوهر کنی با یه بچه فردا کارت طلا ...

درسته منم تا از کسی مطمعن نباشم ازدواج نمیکنم و سریع بچه دار نمیشم