2777
2789

دخترم دیروز کتوجه شدم اثه اش رد انداخته از امروز صبح هم خیلییییییی گریه میکنه اصلا گریه هاش یجوریه مشخصه درد داره سرشو فشار میده با گردنم جیغ میزنه

اینجوری میبینمش عصابم خورد میشه

بدنشم گرمه اما تبش نرماله

ژل دندون میزنم استامنفون میدم اما بازم جیغ میزنه طفلک عذاب میکشه از تجربه هاتون بهم بگین چیکار کنم واسش که زودتر بیاد بیرون راحت شه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

متاسفانه هیچ کاری از دستمون بر نمیاد باید دورشو با زجر بگذرونه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونی شو بشور تمیز بذار 5دقیقه تو فریزر

یا سر شیشه شو

فقط جای تمیز بذار

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

متاسفانه هیچ کاری از دستمون بر نمیاد باید دورشو با زجر بگذرونه

ادم قلبش درد میگیره بچشو اینجور میبینه امروز از گریه هاش منم گریم کرفت اشکاش پشت سر هم میریزه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
ازین دندونی های سیلیکونی هم خوبه وقتی اذیته اونو میماله به دندوناش بهتر میشه با همون استا  

گرفتم ازش اصلا خیلی کلافس دیگه هرچور میکنه اروم نمیشه کف دستشو میماله هی ب دهنش 

دندونی شو بشور تمیز بذار 5دقیقه تو فریزر یا سر شیشه شو فقط جای تمیز بذار

باشه فردا انجام میدم

یخمک بخر بده بخوره هر ساعت یخمک بده دستش اروم میگیره

یخمک اخه رنگ خوراکی داره ضرر نمیکنه براش؟اخرای ۷ ماهه

ادم قلبش درد میگیره بچشو اینجور میبینه امروز از گریه هاش منم گریم کرفت اشکاش پشت سر هم میریزه

دختر من سر دندون وزن کم کرد هیچی نمیخورد از درد فقط نق میزد و سرش داغ بود

☹️☹️🥺

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
یخمک اخه رنگ خوراکی داره ضرر نمیکنه براش؟اخرای ۷ ماهه

دقیقاً نمیدونم عزیزم

ولی مامانم همیشه میداد به خواهرم وقتی داشت دندون در میورد، هم اروم میگرفت هم ماشالله دندوناش زود در آمدن ،زیره سیاه هم پودر میکرد میزد به لثه هاش ،

اینارو مامانم تجربه کرده میگه دیگه بچه عذاب نمیکشه...

حالا اگر بازم شما از ضررش میترسین خودتون ابمیوه رو تو کیسه بزارین تو فریز یخ ببنده بعد بهش بدین 

دختر من سر دندون وزن کم کرد هیچی نمیخورد از درد فقط نق میزد و سرش داغ بود ☹️☹️🥺

اخ اره این داغی سر رو دختر منم داره اتفاقا بعد سرش عرق هم میکنه با اینکه خونه رو خنک نگه داشتم یه تیشرت هم فقط تنشه

اینجور که مشخصه روزای سختی جلو رومه

دقیقاً نمیدونم عزیزم ولی مامانم همیشه میداد به خواهرم وقتی داشت دندون در میورد، هم اروم میگرفت هم م ...

مرسی عزیزدلم ابمیوه هم راهکار خوبیه

سلام عزیزم خوبی؟ دخترت بهتر شد؟

ن عزیزم فعلا نزده ببرون خیلی گریه میکنه تا لثش زخم شه دندون بزنه بیرون کارم همینه